Чеченският лидер Рамзан Кадиров прибягва към варварски мерки. Той накара

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров прибягва към варварски мерки. Той накара
Коментари Харесай

Кадиров прибягва към варварски мерки

Чеченският водач Рамзан Кадиров прибягва към безчовечен ограничения. Той накара силите си за сигурност да санкционират роднините на причинителите на закононарушения.

Кадиров е непосредствен съдружник на съветския президент Владимир Путин. Той направи забележките по време на среща с командирите и ръководителите на части към Министерството на вътрешните работи на Чеченската република и Националната армия.

„ Ако някой наруши публичната сигурност, офицер или екскурзиант, и в случай че даже не намерим нарушителя, няма да продължим да го търсим. Но несъмнено ще намерим роднините му “, сподели Кадиров на срещата. Съобщава се, че е извършена на 30 декември.

Кадиров ръководи най-вече мюсюлманската република Чечня, ситуирана в Южна Русия, от 2007 година насам

Той е упрекнат от интернационалните групи, че е следил голям брой нарушавания на човешките права, в това число отвличания, изтезания и извънсъдебни убийства.

Неговите чеченски бойци се бият дружно с войските на Путин в пълномащабната инвазия в Украйна. На 27 ноември предходната година Кадиров сподели, че още 3000 негови бойци са подготвени да се бият в Украйна като част от нови елементи на съветското министерство на защитата и съветската национална армия.

На срещата беше разисквано по какъв начин управляващите да подсигуряват публичната сигурност по време на празниците

„ Както е признато от незапомнени времена, в случай че някой от роднините е сбъркал и нарушителят не може да бъде открит, техният брат или татко им ще бъдат убити “, сподели чеченският водач, съгласно няколко локални медии. “Така нашата кръвна омраза ще се изплати доста бързо. В противоположен случай човек убива някого и живее безнаказано, а околните му стартират да се отхвърлят от него. Отказът от родственици не е ефикасен, до момента в който не убием някой от фамилията им и не вземем правото на кръвна омраза. “

В края на октомври 2023 година Кадиров също сподели, че бунтовниците би трябвало да бъдат убити в челото, с цел да се предотвратят вълнения

Той направи забележките във видео в канала си в Telegram в отговор на антисемитските протести, които избухнаха в съветската република Дагестан, която граничи с Чечения на запад, на 29 октомври.

„ В противоположен случай направете три предупредителни изстрела във въздуха и в случай че индивидът не съблюдава закона по-късно, направете четвъртия изстрел в челото “, сподели Рамзан Кадиров, съгласно съветската държавна осведомителна организация РИА Новости. “Никой различен няма да излезе да стачкува. Това е моята заповед. ”

Източник: Newsweek/Превод:SafeNews

Още вести четете в категорията Свят 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР