Чеченката Марина от Фермата“ разказа поредна порция от трудния си

...
Чеченката Марина от Фермата“ разказа поредна порция от трудния си
Коментари Харесай

Марина от „Фермата“ живяла с цигани

Чеченката Марина от „ Фермата “ описа поредна порция от сложния си живот довечера в хитовото риалити. Освен, че в предишното се е налагало да работи като сексуален модел в австрийска телевизия за възрастни, след развода си живяла месеци наред с роми, тъй като нямала къде да отиде.

За тежкия интервал Марина си спомни, откакто изясни, че може да пали печка на дърва, тъй като ромите я научили.

„ Нямах стотинка, когато напуснах мъжа си в Троян. Взех си децата и започнах да пребивавам с роми. Беше студено. Дадоха ми кюмбе, първоначално и дърва, само че след това ходех да си ги групирам с децата от парка “, напомни си тежките моменти чеченката. И макар, че работела като секретарка и по-късно доработвала в студио за аеробика, живеели като ромите в продължение на месеци. Изкарали Коледа на мрачно, тъй като им спрели тока. Непримиримата чеченка обаче откри и положително в тогавашната бедност.

„ Спяхме с двамата ми сина на кашона с облеклата и мога да кажа, че това беше най-истинският интервал – колкото сложен, толковав и сладостен. Аз гушках Коки, а на Стефано му усещах краката зад тила си. Това беше най-милото когато си лягахме. “

Преди дни единият от синовете на Марина – вратарят Стефано Кунчев влезе във фермата, с цел да успокои майка си, че той и брат му не я съдят за еротичното й минало, с което тя ги издържала, само че пазела в загадка. И довечера Марина изясни, че има метод сложната орис да се преживее с положително.

„ Животът ни дава такива шамари, значимото е да не озверяваме. Злото идва, тъй като го позволяваме “, уверена е чеченката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР