Че германците се разнежват при вида на своите кучета, е

...
Че германците се разнежват при вида на своите кучета, е
Коментари Харесай

Германците полудяха по тоалетна хартия с изображения на мопсове

Че германците се разнежват при типа на своите кучета, е отколешна истина, само че никой не предполагаше грозноватата порода мопс да се окаже същинска маркетингова бомба, написа организация ДПА.

Тоалетната хартия от марката "Sanft und Sicher " с изображения на шаровците със сплескани муцуни и опулени очи стартира да се харчи като топъл самун. Компанията-производител установи огромното търсене и достави спомагателни количества на пазара, като по неотложност зареди магазините от веригата DM. Десет хиляди клиенти се оплакаха от дефицита на продукта с паметните смешни кучета.

Някои обясниха дефицита с манията притежатели на мопсове да се снимат с тях пред камари с тоалетна хартия "Sanft und Sicher ". Такива ролки са се появили на вторичния пазар и се оферират на по-висока цена в Ибей - 15 евро опаковката. Иначе продажната им цена във веригата магазини DM е 1,95 евро за опаковка.

View this post on Instagram
#klopapier #dm #dmdeutschland #toilettenpapier #mopstoilettenpapier #hundewerbung #hundeliebe #hundewelt #pugslove #puglife #spass@dm_deutschland

A post shared by Michaela Schmidt (@mopseinstein) on Jan 4, 2019 at 1:05pm PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР