Чатботовете с изкуствен интелект набират все повече популярност, като ChatGPT

...
Чатботовете с изкуствен интелект набират все повече популярност, като ChatGPT
Коментари Харесай

ChatALL е чатбот с ИИ, който ви позволява да пишете с няколко чатбота наведнъж

Чатботовете с изкуствен интелект набират от ден на ден известност, като ChatGPT от OpenAI води класацията. Той обаче не е изцяло благонадежден, а това кара потребителите да се допитват и до други чатботове, с цел да получат най-хубави резултати. Но това не всеки път е практично решение.

Точно тук идва на помощ ChatALL. Това е нов чатбот, който ви разрешава да си пишете с до 17 други чатбота едновременно, в това число ChatGPT, Bard, Alpaca, Vincuna и Claude.

ChatALL сплотява до 17 чатбота под един покрив

ChatALL е чатбот с ИИ, който ви демонстрира отговори от разнообразни други налични чатботове. Може да изпрати вашите въпроси до 17 известни чатбота едновременно, в това число ChatGPT, GPT4, Bing, Bard, Claude, Wenxinyiyan, Xunfei Xinghuo и други. След това отговорите ще ви бъдат показани един по един. Това ви разрешава да сравните отговорите и да изберете този, който намирате за най-подходящ.

Това е универсално приложение, което поддържа три езика: китайски, британски и немски. ChatALL е подобаващ за Mac, Windows или Linux устройства, като свалите инсталационния пакет, разполагаем в GitHub.

ChatALL има редица функционалности, които го отличават от другите чатботове. Те включват режим за бързи въпроси, местна история на диалози, опция за маркиране и заличаване на отговори, автоматизиран офлайн режим за ChatGPT, алтернатива за активиране или деактивиране на всеки чатбот когато и да е и еластичност за превключване на аспект сред една, две или три колони.

ITHome оповестява, че Сун Джиган е главният основател на ChatALL. Той е сътрудник в Kaikeba (китайска компания за онлайн обучение) и е приключил Харбинския софтуерен институт със компетентност компютърни науки, като е бил и доцент във Факултета по компютърни науки. Според Джиган, по-голямата част от кода на ChatALL е генериран благодарение на GPT-4.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР