Чатбот сваля гаджета вместо нас. Представете си компютър, който е

...
Чатбот сваля гаджета вместо нас. Представете си компютър, който е
Коментари Харесай

Чатбот сваля гаджета вместо нас

Чатбот смъква гаджета вместо нас. П редставете си компютър, който е подготвен да ви познава толкоз добре, че безусловно да може да ви анулира в връзката с другите, в това число даже и с евентуалните ви любовни партньорства.

Точно върху това работят от компанията Dispo – приложение за запознанства, основано на изкуствен интелект (ИИ), който безусловно ви анулира във флиртовете в интернет, написа Business Insider.

Принцип

Приложението Teaser AI работи на следния принцип – по-малко приказки, повече деяние – употребявайки ИИ по известния в последно време метод – да пести време на индивида и да прави голям размер интелектуални действия въз основа на получено преди този момент образование. В случая образованието е да познава вас и да пресъздава ваш неестествен аватар в света на запознанствата. Според описанието на приложението потребителите първо ще дават информация за себе си и ще виждат информацията за другите по сходство на типичните приложения за запознанства. При предпочитание от двете страни за другарство ще може да се реализира контакт – отново нищо ново. Новото стартира тук – ИИ ще опознава реакциите, вижданията, държанието ви и последователно ще се образова да „ бъде “ вас. Той ще образува размер от реакции и метод, които да употребява в идната фаза, в която самият ИИ ще избира с кого да се запознае от ваше име и по какъв начин да подходи в идния диалог. И, да, както и към този момент разумно допускате – изцяло допустимо е вашият ИИ аватар да стартира да поддържа връзка не с действителен обект на любовен интерес, а с неговия ИИ аватар. След известно време ИИ ви дава отчет по отношение на това доколко намира съвпадения с отсрещната страна. Оттам насетне към този момент продължаването на общуването минава във ваши ръце.

Мощност

Очакванията са ИИ съществено да форсира процеса на запознанства. Докато сега потребителят би трябвало самичък да преглежда отсрещните профили, да открива съвпадения в ползи и занимания и да организира десетки опознавателни диалози, ИИ би правил това вместо него. Иначе казано, в случай че вие избирате колегата си всред 50-100 лица, ИИ ще избира от 50-100 хиляди.

Увеличава се броят на мигрантите

Чатбот смъква гаджета вместо нас

Телеграф

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР