Частният клуб Мар-а-Лаго на бившия американски президент Доналд Тръмп бе

...
Частният клуб Мар-а-Лаго на бившия американски президент Доналд Тръмп бе
Коментари Харесай

Частният клуб на Тръмп в Палм Бийч е частично затворен заради COVID-19

Частният клуб Мар-а-Лаго на някогашния американски президент Доналд Тръмп бе отчасти затворен, откакто чиновници са се заразили с COVID-19, съобщи „ Асошиейтид прес “.

Болните към този момент са сложени под карантина, а за случая се удостоверява и в имейл, изпратен до членовете на клуба в Палм Бийч, щата Флорида.

Тръмп се реалокира в Мар-а-Лаго в края на януари, в деня на встъпване в служба на неговия правоприемник на президентския пост, Джо Байдън. Оттогава играе голф, намира се с другари и свои съидейници от Републиканската партия. Бившият държавен глава бе приет в болница след позитивна проба за COVID-19 през предходната есен, а по-късно се имунизира против инфекцията.

През януари окръг Палм Бийч издаде предизвестие до управлението на Палм Бийч след новогодишно празненство, нарушаващо наредбата чиновниците и гостите да носят маски. Видео от мероприятието, оповестено от Доналд Тръмп-младши, сподели, че малко на брой от 500-те посетители са носили маски. Тогава на клуба бе обявено, че последващи нарушавания ще доведат до солидни санкции.

Много лоялни клиенти на Мар-а-Лаго към този момент отдръпнаха участието си, тъй като не желаят да имат никаква връзка със притежателя му.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР