Частните инвеститори в Обединеното кралство изглежда ще са изтеглили най-голямата

...
Частните инвеститори в Обединеното кралство изглежда ще са изтеглили най-голямата
Коментари Харесай

Инвеститорите в Обединеното кралство избягват листвани в Лондон акции

Частните вложители в Обединеното кралство наподобява ще са изтеглили най-голямата сума от повече от две десетилетия от листвани в Лондон акции до края на 2023 година, защото рецесията с разноските за живот продължава да се задълбочава усложнявайки бягство от локалния пазар.

Британски вложители на дребно са продали акции на стойност £11,9 милиарда в листвани в Лондон компании до края на октомври, съгласно последните данни на Инвестиционната асоциация, напълно малко от 12 милиарда паунда през цялата 2022 година, което беше най-големият произлязъл поток от 20 години.

Борсови брокери и анализатори упрекват за изселването комбинацията от напън върху разноските за живот, по-високите лихви по ипотечните заеми и неприятното показване на Пазарите на акции в Обединеното кралство по отношение на Съединени американски щати и по отношение на продуктите с закрепен приход.

Индексът FTSE 100 се увеличи единствено с 2,1% от началото на годината, до момента в който S&P 500 в Съединени американски щати се увеличи с 25% до обяд на 28 декември.

„ Инвеститорите се замислиха дали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР