Частни самолети и яхти, собствени отделения за неотложна помощ: на

...
Частни самолети и яхти, собствени отделения за неотложна помощ: на
Коментари Харесай

Как богатите се справят в кризата с коронавируса

Частни самолети и яхти, лични отделения за неотложна помощ: на фона на разпространяването на ковид някои богати хора прибягват до средства, немислими за множеството жители, написа немското издание  Der Spiegel.
Разпространявайки се по планетата вирусът не прави разлика сред хората от разнообразни обществени пластове, само че в битката с епидемията не всички са равни.Освен на летищата и в самолетите хората стоят близо един до различен. Напоследък богатите все по-често прибягват до потреблението на частни самолети. Търсенето на частни самолети е повишено. Това се отнася на първо място за далечните полети. Богатите не желаят да пътуват в един салон с други хора. Полет отиване и връщане по маршрут Ню Йорк - Лондон на частен самолет  Gulfstream IV за 12 души коства 140 хиляди $. При пълна натовареност на самолета  това коства към 11,7 хиляди $ на човек. Медиите оповестяват и за " евакуационни полети " от райони със мощно разпространяване на ковид . Големите компании и богатите фамилии резервират частни самолети за такива пътувания. 
Все повече хора планират частни полети, с цел да избегнат тълпите в самолетите и летищата. Расте ползата и към усамотение в яхтите.
В сферата на здравното обслужване също има ВИП-зона. Нюйоркската компания Sollis Health предлага на клиентите си медицински услуги. По данни на  The New York Times присъединяване на фамилиите в такава стратегия коства 8 хиляди $ годишно. За тази пари те получават достъп до ВИП-отделения за неотложна помощ в трите най-скъпи региони на града.
В момента търсенето на този тип услуги е в пика си. Дефицитът на маски за лице покачва търсенето на дизайнерски модели. Актрисата Гуинет Полтроу разгласява своя фотография от седмицата на модата в Париж, където е с маска на избрана компания. 
ОЩЕ: Коронавирусът опразни заведенията
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР