Частични маршрутни промени на три линии на градския транспорт във

...
Частични маршрутни промени на три линии на градския транспорт във
Коментари Харесай

ВиК авария предизвика промени в маршрута на три автобусни линии във Варна


Частични маршрутни промени на три линии на градския превоз във Варна влизат в действие от през днешния ден до на следващия ден сутринта, оповестяват от сдружението „ Градски превоз “. Причината е ВиК повреда и планувани действия на бул. „ Христо Смирненски “, в сектора от ул. „ Мир “ до кръстовището с ул. „ Дубровник “ в града, пише http: moreto.net.

До 09.00 часа на следващия ден, 29-ти декември, автобусна линия с номер 13, движейки се в посока към блок 22, след спирка „ Мир “, ще завива по ул. „ Студентска “, ул. „ Дубровник “ в посока Военна болница и на кръстовището с „ Христо Смирненски “ ще се включва по маршрута си. Автобусна линия 209 в посока „ Почивка “, след спирка „ Мир “, ще продължава към бул. „ Христо Смирненски “ надясно и ще се включва по маршрута си.

Двупосочно няма да се обслужват от линия 209 спирки „ Черноризец Храбър “ и „ Военна болница “. Автобусна линия с номер 12, след кръстовището на „ Христо Смирненски “ с ул. „ Дубровник “, ще минава по улиците „ Дубровник “ и „ Студентска “ и ще се включва по маршрута си по бул. „ Христо Смиренски “. Промените са в действие до привършване на ремонтните действия. / moreto.net

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР