Нова порция контрабандна стока за над 100 000 лева е

...
Нова порция контрабандна стока за над 100 000 лева е
Коментари Харесай

Хванаха контрабандни части за оборудване на яхти за 100 бона в Бургас

Нова порция контрабандна стока за над 100 000 лв. е била хванаха при интервенция в Бургас. Акцията е била взаимна сред екипите на Групово дело „ Борба с проведената престъпност “, Групово дело „ Гранична полиция “, Агенция „ Митници “ и Национална агенция за приходите. В първия ден на май за примитивен надзор на пристанището в Бургас идват няколко контейнера, изпратени от Китай. Екипите по противопоставяне на контрабандата селектират пратката по метода „ разбор на риска “ и при прекосяване през рентген са открити съмнителни зони. При щателната митническа инспекция в единия резервоар е намерено двойно дъно, а в другия – тайник в страницата.

В обособените места са били открити шест палета и три бидона, цялостни с разнообразни артикули. Оказало се, че в тях са скрити 2053 продукта от 144 разнообразни типа – механично и електронно съоръжение за яхта, профилирани измервателни принадлежности и принадлежности, както и битови артикули и дребни домашен уреди.
По първични данни цената на откритите контрабандни артикули, измежду които доминира яхтеното съоръжение, е за над 100 000 лв.. Работата по случая продължава.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР