Част от учениците от шест пловдивски общини от понеделник минават

...
Част от учениците от шест пловдивски общини от понеделник минават
Коментари Харесай

Ученици в Пловдивско минават на дистанционно обучение

Част от учениците от шест пловдивски общини от понеделник минават на отдалечено образование. Решението на началника на Регионалното ръководство по образованието в Пловдив Антоанета Пакова е след позитивна резолюция от министъра на образованието и науката на отчета й и на предложение на Регионалната здравна ревизия в Пловдив. Това сподели пред  Българска телеграфна агенция Пакова.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30098
За интервала от 24-ти до 28 януари 2022 година се прекратява присъственият учебен развой и се провежда образование от разстояние в електронна среда /ОРЕС/ за учениците от пети, шести, осми, девети и 11-и клас за всички учебни заведения на територията на общините Карлово, Куклен, Пловдив, Раковски, " Родопи " и Сопот.

Директорите на всички девет учебни заведения от изброените шест общини следва да основат нужната организация за ОРЕС. Учениците от първи, втори, трети, четвърти, седми, десети и 12-и клас не престават да се образоват присъствено, добави Пакова.

 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30098  Румъния трансферира прага от два милиона инфектирани с COVID-19 Румъния трансферира прага от два милиона инфектирани с COVID-19  Антирекорд в Гърция - 108 умряли от COVID-19 за едно денонощие Антирекорд в Гърция - 108 умряли от COVID-19 за едно денонощие  Видинският спешен щаб е предложил повече дисциплинираност и надзор на територията на региона Видинският спешен щаб е предложил повече дисциплинираност и надзор на територията на областта
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР