Часове преди решителния сблъсък с Лудогорец в Лига Европа мениджърът

...
Часове преди решителния сблъсък с Лудогорец в Лига Европа мениджърът
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Лудогорец разполага с по-добри футболисти от Локомотив

Часове преди решителния конфликт с Лудогорец в Лига Европа мениджърът на британския Тотнъм Жозе Моуриньо приказва пред клубната телевизия на клуба. След срещата в Разград двата отбора ще спорят още веднъж още в идващия кръг след три седмици в Лондон.

" Тези два следващи мача против еднакъв противник постоянно са били значими. След като загубихме предходния дуел, в този момент се нуждаем от точки. Шест точки от двете срещи би било съвършено, само че и четири би било ОК. Трябва обаче да подходим съществено и да не бъдем напрегнат поради обстоятелството, че възможен неприятен резултат би ни принудил да хвърлим всичко в последните три кръга. Така че дано да се постараем да се класираме по лесния, а не по комплицирания метод.

Играхме против Локомотив и имахме проблеми. А пловдивчани са вторият най-силен тим в България, откакто Лудогорец е първенец от девет години насам. Днешният ни конкурент още веднъж е водач в локалното класиране. Това е отбор, който е друг спрямо Локомотив: разполага с по-добри като механически качества футболисти, по-класен е като цяло, работи по-атакуващо с бързи играчи, а е налице и опит в отбраната. Изобщо не е елементарен противник, би трябвало да подходим с почитание.

Лудогорец работи с четирима в защита - в постройки 4-3-3 и 4-2-3-1. Основно чакаме това, само че в днешно време доста тимове залагат на петима в отбрана и по тази причина сме подготвени и на този вид. Бих споделил, че когато поех тима през предишния сезон, съперници с петима в защита беше изненада и все още не бяхме задоволително готови тактически за това. Но към този момент, в случай че против нас излезе подобен противник, няма да е проблем, тъй като против това се изправяме от самото начало ", показа оптимстично настроеният Жозе Моуриньо.
 Ще успее ли Лудогорец да излъже Тотнъм?
Ще успее ли Лудогорец да излъже Тотнъм?

Англичаните към този момент имаха едно тежко посещение в България
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР