Чаровният актьор Филип Аврамов няма славата на най-желан мачо като

...
Чаровният актьор Филип Аврамов няма славата на най-желан мачо като
Коментари Харесай

Хич не ги бави: Ето я третата жена на Филип Аврамов! (СНИМКИ)

Чаровният артист Филип Аврамов няма славата на най-желан мачо като сътрудника си Асен Блатечки, да вземем за пример, само че никак не ги бави дамите. За негативно време той съумя да смени две дами, на които направи и деца, а в този момент към този момент е с трета. Щастливката (или пък не) е Христина Димитрова, която е сценаристка.

Близки до Фицата разкриха, че двамата са дружно към година, само че до момента настойчиво са криели възприятията си. Ето, че пристигна моментът, в който да се покажат на ярко обаче и това е с фрагменти от почивката им в Рим. Разбира се, екскурзията е подарък от влюбения Аврамов, който сътрудници поучават да не бърза този път с размножаването.

Знаем, че законната брачна половинка на Филип е актрисата Милена Спиридонова, която той заряза поради певицата и актриса Севинч Ибрахим. Последната зачена много бързо и роди на Фицата втора щерка (от Милена също има момиче), само че не съумя да го задържи и с нея.

Сега, с Христина, зевзекът от рекламата на бира твърди, че е намерил индивида за себе си, само че дали е по този начин и какъв брой време ще остане по този начин, това е различен въпрос.

" Ей, не се спря този човек, бе! Една след друга ги върти като мелница. Но тази, която откровено го обичаше, е Милена. Беше подготвена да му елементарни всичко, да го чака... Ще търси такава като нея, само че няма да откри ", разясняват осведомени.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР