Чаровникът Аштън Кътчър наскоро издаде любопитни факти за раздялата си

...
Чаровникът Аштън Кътчър наскоро издаде любопитни факти за раздялата си
Коментари Харесай

Аштън Кътчър: След развода с Деми Мур не се хранех цяла седмица

Чаровникът Аштън Кътчър неотдавна издаде любопитни обстоятелства за раздялата си с Деми Мур . Въпреки, че се говореше, че артистът е прекратил връзките си с хубавицата и му е било елементарно да превъзмогне развода, в действителност се оказа, че Аштън е минал през много дълъг интервал на възобновяване. Той самичък споделил в изявление, че от раздялата е бил толкоз печален, че не се е хранил цяла една седмица.

Кътчър се отдал съвсем напълно на духовно лекуване, като оставил встрани уговорките, компютъра и телефона си далеко и се отдал на усамотение в планината за седмица. Носел със себе си само химикал, тетрадка, вода и чай. По време на своето усамотение Аштън Кътчър пишел писма до всички дами с които е бил и които в миналото са го наранили.

„ Започнах да халюцинирам през втория ден, което беше фантастично. Разполагах с цялата си сила и упражнявах Тай Чи. Описвах всяка връзка, която ме е наранила и ме е предиздвикала да се усещам зле, а по-късно пишех писма до някогашните ми половинки, които са ме наранили. Изпратих писмата към всички в последния ден. Чувствах се прелестно, разчистих душата си и отстраних злобата, която таях в себе си “, споделя Кътчър.

Аштън и Деми се ожениха през 2005 година и се разделиха през 2011 година Разводът им продължи цели две години.

„ Винаги ще се сещам с положително за времето, прекарано с Деми. Браковете са едно от най-сложните неща на този свят и за съжалние от време на време се провалят “, разкрива още артистът.

В момента Аштън е щастливо привързан с Мила Кунис и двамата към този момент са горди родители на две деца.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР