Чаровната и много амбициозна актриса Яна Маринова рядко говори за

...
Чаровната и много амбициозна актриса Яна Маринова рядко говори за
Коментари Харесай

Като братче и сестриче! Яна Маринова гордо показа порасналия си син – голям хубавец е! (СНИМКИ)

Чаровната и доста амбициозна актриса Яна Маринова рядко приказва за персоналния си живот. Сега обаче освен че показа с феновете си къде и с кого се намира, само че и сподели порасналия си наследник Никола, който е от първия й брак.

Двамата са на странствуване във Англия, където се любуват на културни мероприятия – театри и мюзикъли, попивайки от културата на Острова.

 Яна Маринова и Никола

Звездата от „ Стъклен дом “ наподобява повече на по-голяма кака на сина си, в сравнение с негова майка.

Безспорно „ виновност “ за това има безупречната момичешка фигура на Яна и цялостната липса на грим в живота, което я прави необикновено естествена и красива.

 Яна със сина си

„ Когато се снимаш с майка ти, има заплаха тя да те издебне и да те нацелува пред хората!????
Ами какво да върша, като се постанова аз да си хвана самолета от България, той от където е по света в този миг и да се срещнем в Лондон, с цел да гледаме представления. Мога единствено да се надявам, че един ден, като се наскита на воля, ще се върне в хубавата ни страна и ще удари едно рамо да стане още по-хубава за мен, за себе си и за колкото се може повече смислени индивиди наоколо…????
Ако ли пък не – където и да е по планетата! “

Това написа актрисата под фотография, на която целува Никола по бузата. Последваха стотици похвали от фенове, които означават какъв брой доста си наподобяват двамата и какъв брой младолика е Яна (която в действителност тази година навърши 45).

 Яна Маринова със сина си

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР