Чаровната домакиня покани гостите в собствения си дом и показа

...
Чаровната домакиня покани гостите в собствения си дом и показа
Коментари Харесай

Мира Профирова от Игри на волята показа стилен дом в Черешката на тортата

Чаровната стопанка предложения гостите в личния си дом и сподели всички фамилни съкровища

Мирослава Профирова отвори необятно вратите на уютния си дом и посрещна останалите участници в фамилната си цитадела. Участничката в Игри на волята се въодушеви от ястията на родния си край и предложи родопска кухня. Преди да се развихри и запретне ръкави да готви Мира, която е майка на две деца и брачна половинка на обичан мъж сподели обичаните си фамилни кътчета на феновете.Останалите участници споделят за нея, че тя е жена, която е разчупила визията за майката -домакиня.За нея приказват още, че постоянно е стилна, облечена добре и поддържана жена, макар, че върти огромна къща и се грижи за 2 момчета.

Още щом отвори вратата на стилния си дом Мира ни вкара в своето царство. Вътре можем да забележим къщата, която тя показва като основана с доста обич. И това си проличава от всичко – подредено е с доста усет и подчинено на нейна концепция.

Не инцидентно тя се хвали с двете си деца, демонстрира голям брой фотоси на хлапетата, които са най-голямата й горделивост. Но не пропусна да похвали и таткото, който за нея е най-уникалния мъж.

А по отношение на готвенето Мирослава засипа гостите си с безчет вкусотии, проличава си, че е умела стопанка, откакто и началник Манчев нямаше забележки за ястията. Които бяха картофена сала, катък с червени чушки, домашни кисели краставички и туршия, лозови и зелеви сърмички. Предложи още чорба от месо с булгур и фасул, а за главно зелник и месо с кочан. Имаше още изпечен от нея самун както и домакински тиквеник.

Не инцидентно почитателите споделиха за нея, че Мира е невероятна жена, красива и образована. Страхотна майка и стопанка. Останалите участници си глътнаха езиците от злоба и най-много Генчо, който не може да осъзнае какъв брой се излага, като лишава точки за своя полза. Ама толкоз му е акъла!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР