Чаровната актриса Ралица Паскалева отпразнува рожден ден в тесен семеен

...
Чаровната актриса Ралица Паскалева отпразнува рожден ден в тесен семеен
Коментари Харесай

Ралица Паскалева с невероятно парти за рождения ден, Салпаров с любовно обяснение

Чаровната актриса Ралица Паскалева отпразнува рожден ден в стеснен фамилен кръг. Д-р Стилянова, както е също известна Ралица, с помощта на ролята си в хитовия медицински сериал " Открадна живот " по NOVA, стана на 31 години. Половинката на Паскалева, волейболистът Теодор Салпаров, е изненадал Ралица Паскалева точно на рождения ѝ ден.

Актрисата, която в този момент е водеща на " Игри на волята " дружно с сътрудника си от лекарския сериал Димо Алексиев, е прекарала повече от необикновено по време на прелестната празнична вечел.. Купонът е бил гарниран с горящи свещи, летящи фенери и наргиле.

" Беше магично, красиво, вкусно “ – разказва Паскалева рождения си ден, и добавя, че е чувствала обич, " идваща отблизо и надалеч под всякаква форма ". Най-важните посетители на пикника са били дребния Максим, както и родителите й. " Моята Ралица има рожден ден! Обичам те безумно доста! ", написа Салпаров. От фотосите, които Ралица е споделила в своя формален Инстаграм профил се вижда, че празненството е минало повече от прелестно, а ситуацията наподобява невероятна, като от фон на сантиментален филм, само че още по-хубаво, тъй като е действителност, а не нереалност.

Виж още:

Макар актрисата да няма доста време да разгласява в Инстаграм, тя споделя защити моменти със своите фенове в социлната мрежа.

" Оставям тази фотография тук и ви уверяваме, че идващите епизоди от Игрите стават все по-интересни и приятни за гледане! С времето участниците разкриват неподозирани благоприятни условия и черти от характера си, а пък ние двамата с Димо усетихме къде и кои сме в тази роля! ⚔️

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР