Чарлз и Камила вече официално са новите крал и кралица-консорт

...
Чарлз и Камила вече официално са новите крал и кралица-консорт
Коментари Харесай

Принц Чарлз и Камила: 18 години брак или една скандална връзка, устояла на времето

Чарлз и Камила към този момент публично са новите крал и кралица-консорт на Англия. Цял свят следеше със спотаен мирис първата коронация на английски монарх от 70 години насам, а мнозина се замислиха за любовната история на кралската двойка. Интересна, спорна, с голяма доза конспирация. 
                         

Публикация, споделена от (@clarencehouse) на Апр 8, 2020 в 1:59 PDT
                         

Публикация, споделена от (@clarencehouse) на Апр 9, 2020 в 4:01 PDT

Но въпреки връзката им да е минала през доста трудности и скандалния бракоразвод на Чарлз с принцеса Даяна, обичта им съумя да се резервира във времето. Днес те са лицето на цяла Англия, а през вчерашния ден за пръв път помахаха като крал и кралица-консорт от балкона на Бъкингамския замък. А ето и по какъв начин стартира техният фамилен живот като публични съпрузи:



Принц Чарлз и Камила подписват цивилен брак на 9 април 2005 година в замъка Уиндзор. След церемонията булката получава купата херцогиня на Корнуол.

Тъй като и двамата са разведени, няма църковна работа. Родителите на Чарлз – кралица Елизабет и принц Филип, не участват на церемонията, само че взимат присъединяване в молитвената работа в църквата " Сейнт Джордж ".

Още при годежа е оповестено, че в случай че Чарлз стане крал, Камила няма да получи купата кралица.

Известен факт е, че двамата имат интимни връзки от десетилетия. Новината за връзката им обаче става обществена през 1992 година, когато пресата разгласява записи на техни диалози. По-късно същата година Чарлз и Даяна афишират публично, че са разграничени.

През 1998-а, година след трагичния случай, в който Лейди Ди умира при злокобна злополука в Париж, Чарлз и Камила заживяват дружно. Тогава обаче бракът им към момента наподобява неосъществим, в случай че Чарлз желае да резервира статута си на престолонаследник.

През 2000 година кралица Елизабет кани на обяд сина си и обичаната му и дава благословията си за връзката им.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР