Чарли Шийн може и да не е вече сред най-добре

...
Чарли Шийн може и да не е вече сред най-добре
Коментари Харесай

Чичо Чарли заби младо супер гадже, тя не е коя да е, а...

Чарли Шийн може и да не е към този момент измежду най-добре платените артисти на екрана и да е ХИВ-позитивен, само че това не значи, че е изгубил чара си, оповестява Днес бг. 51-годишният артист си има ново гадже в лицето на 26-годишния модел Джулия Стамблър, която преди време е била наета за бавачка на 8-годишните му близнаци от някогашната му брачна половинка Брук Мюлер.

Източник разкри пред TMZ, че Чарли и новата му били дружно от три месеца и той даже я наричал на галено Джулс. Вече я е срещнал и с децата си от брака си с Денис Ричардс, като публично я показал на 12-годишната Лила на нейния рожден ден предходната седмица.

Стамблър не е напълно незнайна и работи като бикини модел. Тя има и дребна роля в сериала „ Антураж “.

Чарли публично удостовери връзката си като назова Джулс свое „ гадже “ пред папараците, дебнещи пред ресторанта в Санта Моника, където чества Лола.

„ Чарли и Джулия незабавно си паснаха, когато се срещнаха. Те си размениха телефоните и той я е поканил на среща още на другия ден. Връзката им е още първоначално, само че се развива бързо и двамата са хлътнали един по различен “, добави източникът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР