Чаканото с притихнал дъх събиране на супергрупата (в днешния й

...
Чаканото с притихнал дъх събиране на супергрупата (в днешния й
Коментари Харесай

Възродената Pantera - в София на 26 май 2023 г.

Чаканото с смълчан мирис събиране на супергрупата (в днешния й вариант) Pantera донесе още една страхотна вест.

Пред ZRockradio Стефан Еленков, шеф на Fest Team, заяви, че по тяхна покана метъл великаните идват за независим концерт следващата година.

Това става действителност на 26 май 2023 година в зала Арена София, а билетите влизат в предварителна продажба на следващия ден, сряда, в 10:00 сутринта. Всички билети ще са онлайн, добави Стефан, а който желае колекционерски да има билет на хартия, може да го разпечата.

„ Допоследно не се знаеше дали въобще ще дойдат в тази част на Европа, само че ние с сътрудника от Румъния бяхме извънредно настойчиви, по тази причина и това са единствените дати в района.

Заради нашата дата се удължи цялото им турне, тук ще имат и подготовка предния ден “, сподели уредникът.

След гибелта на двамата братя - " Даймбег "  Даръл и Вини Пол бандата разгласи предстоящ с голям интерес реюниън.

На китарата ще е брадатият вълшебник на Ози - Зак Уайлд, а барабанист - Чарли Бенант, машината от " Антракс ".

Безкомпромисният квартет с вокалист Филип Анселмо и басист Рекс Браун бързо се издига до голям международен триумф през 90-те години на предишния век с голям брой златни и платинени албуми, разпродадени турнета, брутални осъществявания онлайн и четири номинации за „ Грами “.

И до през днешния ден техните метъл шедьоври са крайъгълни камъни на тежката музика – Cowboys From Hell, Vulgar Display Of Power и Far Beyond Driven, който става №1 в Billboard.

Предварителната продажба на билети за концерта на PANTERA в София започва на 23 ноември в 10:00 сутринта – извънредно за членовете на Fest Club. В специфична подкатегория на уеб страницата на Fest Team пък, още през днешния ден в 10:00, започва предварителната регистрация.

При попълване на данните си, потребителите ще получат неповторим код Fest Club ID, който ще получат броени минути преди началото на продажбите, с който ще могат първи да си купят от билетите от предварителната продажба, която стартира в 10:00 в сряда. Активните членове на Fest Club няма потребност да се записват наново. В петък – 25 ноември, още веднъж в 10:00 сутринта, стартира и всеобщата продажба с цени на билетите от 80 до 160 лева в мрежата на Ticketstation.

Пред дни Франк Бело - басистът на " Антракс ", сподели, че събирането на тежката тайфа е голяма вест за метъла, както и че подготовките вървят ужасяващо добре.

А самият Чарли Бенант провокира нервност, като пусан фотоси от първите подготовки.


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР