Чакането свърши и всички фенове на Бионсе могат да си

...
Чакането свърши и всички фенове на Бионсе могат да си
Коментари Харесай

Чакането свърши: Ето ги близнаците на Бионсе

Чакането свърши и всички почитатели на Бионсе могат да си отдъхнат. Звездата най-сетне сподели близнаците си в профила си в обществената мрежа Instagram. Освен това певицата удостовери имената на момиченцето и момченцето със следния статус: " Сър Картър и Руми през днешния ден стават на един месец ". Повечето медии означават обстоятелството, че на фотографията липсва бащата на мъниците - рапарът Джей-зи.

Прави усещане и че фотографията е в стила на фотоса, с който Бионсе разгласи бременността си, която усърдно бе крила в продължение на месеци. Определено флоралната тематика е обичаният й акцент. През януари фотосът се трансформира в рекордьор, като стана най-харесваната фотография в Instagram за всички времена. Тя събра над 11 милиона сърчица. Двамата родители към този момент са запазили имената на своите дечица като търговски марки, с цел да избегнат спекулации с тях.


Необичайното е, че името на момченцето " Сър " нормално се употребява като купа, а не като първо име. Руми пък е японско име за момиченце и семейството на персийския стихотворец и мистик Мевляна Джалал ад-Дин Мухаммад Руми.



Източник: woman.hotnews.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР