Чакаме предстоящия филм Барби с голямо нетърпение и любопитство. И

...
Чакаме предстоящия филм Барби с голямо нетърпение и любопитство. И
Коментари Харесай

Колко ще получат Райън Гослинг и Марго Роби за ролите си в Барби

Чакаме идния филм " Барби " с огромно неспокойствие и любознание. И освен поради плочките на Райън Гослинг и сините... очи на Марго Роби. А и по тази причина, че за него се знае прекомерно малко. Освен основните герои, всичко останало се пази в загадка. Но едно нещо стана ясно...
 Райън Гослинг, Barbie и излъган ли е лъскавият живот на Кен във кино лентата
Измамен ли е лъскавият живот на Кен

Райън Гослинг разкри част от мистерията към кино лентата за Барби

За присъединяване си във кино лентата двамата артисти ще вземат близо 25 милиона $.

За ролята си на най-известната кукла в света австралийката ще получи чек за 12.5 млн. $. (Само подсещаме, че превъплъщението в облика на Харли Куин в " Хищни птици " й донесе 10 млн. долара). Със същата сума ще се снабди и нейният екранен сътрудник Райън Гослинг за ролята си на Кен, написа Variety.

Между другото, още веднъж Variety разгласява и лист със заплатите на някои от актьорите в последните им продукции. Така на всички ни излиза наяве какъв е хонорарът на двете основни лица в " Барби ", както и детайлността, че и Марго Роби, и Райън Гослинг забогатяват с равната сума от 12.5 милиона $.

Актрисата Хари Неф разгласява фотография в Instagram с част от актьорите от " Барби ", обявявайки края на работата по продукцията. " Това е опаковката на Куклата! Ще се забележим в Барбиленд. "
 Марго Роби, Barbie, Грета Гъруик и какво се знае за идния филм за Барби
Каква Барби ще е Марго Роби

Не такава, каквато всички чакат

На нея се виждат Марго Роби, Америка Ферера, Шарън Руни, както и самата режисьорка Грета Гъруиг. " Барби " би трябвало да бъде по кината от 21 юли 2023 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР