Чак в Шумен натири доскорошната си изгора, актьорът Стоян Алексиев.

...
Чак в Шумен натири доскорошната си изгора, актьорът Стоян Алексиев.
Коментари Харесай

Стоян Алексиев прогони Ивана в Шумен

Чак в Шумен натири досегашната си възлюбена, артистът Стоян Алексиев. Д-р Генадиев от „ Откраднат живот ” стана известен около бурната си спекулация с младата студентка Ивана Бобойчева, към този момент я е зарязал,  научи HotArena .

Но откакто хубавелката се дипломира от НАТФИЗ със компетентност „ Актьорство и куклен спектакъл ”, към този момент няма място в София за нея.

Фотосите на двамата скандализираха фамилията на Алексиев, както и цялата театрална колегия, написа „ България през днешния ден ”.

Двамата неведнъж бяха засичани от папараци да се прегръщат из центъра на София, само че на романса им е комплициран край.


След дипломирането си Ивана е изпратена чак в Шумен, където е назначена на щат в Драматично-кукления спектакъл „ Васил Друмев ”.

Самият шеф се похвали с младите гении в трупата си, които са над 12. Ивана има участия в две детски и четири постановки за възрастни в театъра там.

Междувременно Стоян Алексиев отхвърля да е имал спекулация с актрисата, а за фотосите споделя, че са извадени от съответни обстановки и подтекст. Според негови близки той доста дължи на фамилията си и след абсурда предпочел да не прави нищо, с цел да помогне на някогашната си обичана да остане в София.

Самата Ивана имала аспирации към Народния спектакъл и даже се виждала на неговата сцена, само че бързо охладили упоритостите й. Алексиев бе пенсиониран от театъра предварително поради абсурда и фотосите към връзката им, а самата тя е безусловно нежелана там.

Именно затова Бобойчева ще би трябвало да остане в Шумен най-малко няколко години. И до момента в който й се отвори нова опция, ще натрупа опит и ще се пробва да откри метод да се върне отново в столицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР