Cat Deeley изглеждаше прекрасно, докато се наслаждаваше на слънчева ваканция,

...
Cat Deeley изглеждаше прекрасно, докато се наслаждаваше на слънчева ваканция,
Коментари Харесай

Cat Deeley зашеметява по бикини на почивка, докато се наслаждава на последните дни на свобода преди началото на This Morning

Cat Deeley изглеждаше прелестно, до момента в който се наслаждаваше на слънчева почивка, преди да се върне в Обединеното кралство, с цел да се приготви за ролята си в This Morning.

47-годишната звезда и Бен Шепърд ще водят дневното шоу на ITV, откакто бяха доказани като нови водещи на 16 февруари. Шефовете на шоуто търсеха непрекъснати водещи, преди да бъдат впечатлени от както Бен, по този начин и Кат. Дуото беше определено за водещи, откакто Филип Скофийлд и Холи Уилоуби се отдръпнаха от постовете си предходната година.

Преди първата си изява като непрекъснат водещ на 11 март, Cat се наслаждаваше на слънчевите лъчи в Мексико. Наскоро тя посети страницата си в Instagram, с цел да показа въртележка от фотоси от почивката си на плажа. В едно селфи Котката лежеше на шезлонг, до момента в който отпиваше от маргарита.

Друго я сподели да се люлее с черен бански и сламена шапка, до момента в който вървеше по плажа. Звездата също по този начин показа фотоси на своята маргарита и ваканционна книга, апетитните си обяди със салати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР