БЗНС се присъедини към Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ. Земеделският

...
БЗНС се присъедини към Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ. Земеделският
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Заедно с БЗНС ставаме още по-силни

БЗНС се причисли към Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ. Земеделският съюз с водач Николай Ненчев припозна целите и идеите на обединението.
„ Приветствам включването на българските земеделци в нашата коалиция. Български земеделски народен съюз е честна партия със сериозна история и ще способства за общия триумф. Техният блян за богата и просперираща България е неизменен повече от 100 години. Със сигурност присъединението на земеделската партия ще способства за обединяване на патриотичния избор. Отдавна организации и медии внушават на българите, че изборът е единствено сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Но това не е правилно.
 Борис Ячев ще води листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Пловдив област Борис Ячев ще води листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Пловдив област
Народният представител и заместник-председател на НФСБ Борис Ячев ще води листата на Патриотична коалиция Воля и НФСБ в Пловдив област....
Днес ние сме същинската опция на статуквото, което за три десетилетия съумя да направи България страна от Третия свят. Български земеделски народен съюз постоянно е била въплъщение на най-хубавите качества на българина – усърдие, грижовност и откровена обич към Родината –ценности, които и ние изцяло споделяме ”, съобщи Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР