Докато в Би Ти Ви стягат куфарите за Филипините, където

...
Докато в Би Ти Ви стягат куфарите за Филипините, където
Коментари Харесай

Ето кого ще гледаме в новия сезон на „Игри на волята“

Докато в Би Ти Ви стягат куфарите за Филипините, където ще снимат своето ново риалити „ Островът на 100-те гривни ”, от Нова телевизия за 6-а поредна година са се прицелили в надалеч по-близка дестинация.

Тя обаче постоянно им обезпечава подобен рейтинг, че да няма смисъл да вървят където и да е другаде. Това е родното Черноморие. Там от средата на юни стартират шестите подред „ Игри на волята ” у нас.

Новият сезон на рисковото риалити занапред ще се снима, само че за най-нетърпеливите ще издадем какво могат да чакат от идните епизоди.

Състезателка по съвременен петобой, човек, който е ангажиран в строителния отрасъл, и бургазлия с атлетична визия, който от години се пробва да си проправи път в политиката – това са тримата участници, които още преди близо година си извоюваха място в идния, шести сезон на „ Игри на волята ”.

Редовните фенове знаят, че в предходното издание всяка събота се излъчваха борби сред останали под чертата претенденти за риалитито и звезди от предходни негови издания. Победителите си извоюваха място за идващите сезони на сезони. Ако завоюва претендент, който досега не е взел участие в шоуто, той се класира непосредствено за шестия сезон. Останалите отиват в идно „ сборно издание ” All Stars, в което ще бъдат събрани най-ярките лица от предходните сезони, написа „ Уикенд “.

Благодарение на това към този момент се знаят три от имената, които наесен ще гледаме в битка за 100-те хиляди лв. премия в риалитито. Това са Георги Гешев, Изабела Здравкова и Бисер Русимов. Екипът на шоуто даде късмет и на други кандидати да се класират за упования сезон, без да минават през кастинг. Те обаче изгубиха борбите със звездите.

Строителят Георги Гешев беше първият, който завоюва място в сезон 6, чиито фотоси стартират тези дни на морето. Той съумя да победи в борба на арената първенеца от втория сезон Милен Цветков и впечатли феновете със мощ и устойчивост. От в този момент е любим на доста почитатели на предаването, които незабавно откакто беше излъчена борбата разясниха, че е трябвало да влезе в „ Игрите ” доста от дълго време. „ Не негово място са взели модели и инфлуенсърки! ”, нервират се хората. Те към този момент чакат да го видят на арената още веднъж през есента.

Единствената жена, спечелила борба за новия сезон 6 предходната година, е Изабела Здравкова. Тя е състезателка по съвременен петобой. По информация на „ Уикенд ” младата хубавица е приключила езикова гимназия, само че спортът е най-силната й страна. От години тренира лека атлетика, представяла е България на доста интернационалните шампионати, а в шоуто влиза с вярата да го завоюва. Ако това стане, ще е първата жена – победител в „ Игрите ”. Досега риалитито е печелено само от мъже.

Третият сигурен участник от дълго време се пробва да се трансформира във значим политически фактор, членувайки в разнообразни партии и придвижвания. Това е бургазлията Бисер Русимов. Той изповядва така наречен „ патриотични ” правила в политиката, а за риалитито се е готвил цели 4 години. Приятел му споделил за него и го убедил да се опитва. Но всякога, когато Бисер се явявал на кастинг, отговорът, който чувал, бил „ Не! ”. Вместо да го обезсърчи, това го амбицирало да продължава да се готви и ето, че на петата година към този момент е в „ Игрите ”.

Новият сезон потегля през септември и ще продължи до декември. Успоредно с него екипът приготвя и издание All Stars. До момента са известни 6 имена на някогашни участници, които ще се завърнат на арената, с цел да премерят там силите си за повторно. Те предходната година отстраниха претендентите за шестия сезон. Първи беше Филип Атанасов – Фифо – сребърният медалист от сезон 4. „ Детето-чудо ” от втория сезон – Джералдин Тодорова, записала името си в историята на риалитито като най-младия участник в него, също още веднъж ще премери сили за успеха. Тя от години постоянно сънувала, че още веднъж е на арената, а в този момент с неспокойствие чака сънищата й да се осъществен.

Алекса Ерски, който победи в четвъртия сезон, е другият, който се завръща в риалитито. Неговата борба за наново присъединяване преди година мина леко, тъй като съперникът му – джудистът Божидар Темелков, се контузи и по лекарско гледище постъпи в болница. „ Яд ме е, че по този начин завоювах! По-добре загуба, в сравнение с такава победа ”, сподели тогава Алекса, само че това няма да го спре да влезе още веднъж в „ Игрите ”. Четвъртият, който се готви за завръщате, е Димитър Морунов от сезон 3. Пета е Михаела Тодорова от четвъртото издание, която феновете след финала имаха опция да гледат и в „ Черешката на тортата ”. Последният сигурен участник в All Stars сезона е ултрамаратонецът и ски бегач Андрей Гридин, взел участие в олимпиадата в Сочи. Той победи в третото издание на „ Игрите ” у нас./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР