Настоящата Мис Колумбия“ Даниела Толоса, която ще представи родината си

...
Настоящата Мис Колумбия“ Даниела Толоса, която ще представи родината си
Коментари Харесай

Преди 8 години – 106 кила, днес – претендентка за „Мис Вселена“

Настоящата „ Мис Колумбия “ Даниела Толоса, която ще показа родината си на състезанието „ Мис Вселена “ в Мексико през ноември т.г., показа персонална история, която трогна почитателите ѝ в обществените мрежи.

В своята изповед 30-годишната хубавица споделя, че преди е тежала 106 кг, когато един ден решила, че е извънредно време да предприеме някакви ограничения.

В изявление за локалния канал RCN Толоса споделя, че когато била на 10 години, е изгубила татко си. Именно след тази тежка загуба тя почнала да яде съвсем непрекъснато. Така на 22-годишна възраст тя към този момент била 106 кг. Тогава взела решението да се подложи на интервенция и да промени фрапантно визията си.

Тя показа и претекстовете, поради които желае да грабне короната в Мексико: „ Тук съм, с цел да ви припомня за привилегията да притежавате тялото си, да почитате процесите си, да се чувствате безусловно горди от това, което имате през днешния ден, и че продължавате по пътя да бъдете най-хубавата версия на себе си. Казвам ви да вярвате в себе си, да вярвате в задачата си, в фантазиите си. Защото в никакъв случай не съм си представяла, че ще стана Мис Колумбия. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР