Бюджет 2023 Бюджет и финансиРаздутите разходи свиха януарския бюджетен излишъкБюджет

...
Бюджет 2023 Бюджет и финансиРаздутите разходи свиха януарския бюджетен излишъкБюджет
Коментари Харесай

Правителството одобри сметката за изборите

Бюджет 2023 Бюджет и финансиРаздутите разноски свиха януарския бюджетен излишъкБюджет и финансиБългария ще вложи 65 млн. лева в капитала на Черноморската банка
Второто държавно управление на Гълъб Донев утвърди план-сметката за провеждането на следващите парламентарни избори в България на 2 април. Първото съвещание на новия остарял кабинет се състоя единствено час откакто министрите поставиха още веднъж клетва в президентството.
 Президентът назначи новото остаряло служебно държавно управление
Петият избор за парламент в границите на едвам две години ще коства 87.7 млн. лева, демонстрира признатата план-сметка на държавното управление.

Дейностите, свързани с изборния развой, които ще се финансират с тях, включват:
подготовката и отпечатването на изборните списъци;закупуването и изработването на нужните изборни бумаги и материали;отпечатването на бюлетините;логистичното обезпечаване на регионалните и общинските администрации и на администрацията на Министерския съвет;възнагражденията на членовете на районните и секционните изборни комисии;компютърната обработка на данните от гласуването и издаването на бюлетин с резултатите от изборите;провеждането на разяснителна акция за правата и отговорностите на жителите и метода на гласоподаване.
Правителството има подготвеност да обезпечи в допълнение нужни средства при потребност.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинизбори в България предварителни избори парламентарни избори предварителни парламентарни избори ПоследниНай-четениБюджет и финанси 44 Правителството утвърди сметката за изборите Компании 48 Канадци купуват българската компания за рандеман на злато Eastern Resources Имоти 104 Жилищното строителство се е забавило в края на 2022 година Енергетика 124 На енергийната борса към този момент ще има пазар единствено за зелена сила Политика 1456 Разруха и свободно рухване – наследството на кабинета „ Петков “ Финанси 332 Русия разпродава валута, с цел да компенсира срутва на енергийните доходи Демография 304 Преобръщане на настройките? Само 25% от българите биха емигрирали Европари 636 Парите за слънчеви панели на покривите ще се забавят Компании 180 TotalEnergies и Air Liquide създават атомна мрежа за камиони Компании 476 „ Китайската Tesla “ към този момент продава електрическите автомобили си в Европа Компании 6832 Dronamics подписа контракт за произвеждане на безпилотните си дронове Телекомуникации 6272 И А1 подвига цените, само че не за всички клиенти Бюджет и финанси 5888 Предизборно депутатите направиха минималната заплата 50% от междинната Компании 5524 Собственикът на ДСК придобива още една банка в района Финанси 4829 Ерата на лесните пари свърши и ще боли Политика 3341 България към този момент не е най-корумпираната страна в Европейски Съюз Хай-тек 2585 Brain-Computer интерфейсите навлизат в живота ни през 2023 година? Енергетика 2531 Радев и Вучич дадоха старт на градежа на газовата връзка със Сърбия Компании 2348 Дантеленият бизнес и Славина, която съживява пропуснат поминък Политика 2213 Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР