Бяха повдигнати няколко въпроса с първата публикувана снимка на принцесата

...
Бяха повдигнати няколко въпроса с първата публикувана снимка на принцесата
Коментари Харесай

След скандала: 17 проблема с фалшивата снимката на Кейт за Деня на майката

Бяха повдигнати няколко въпроса с първата оповестена фотография на принцесата на Уелс след коремната й интервенция - откакто уважавани пресагенции повдигнаха въпроси дали тя е била цифрово изменена.

Кейт Мидълтън излезе с изказване, в което се извини за редактирането му, откакто бяха повдигнати голям брой въпроси по отношение на изображението, което съгласно сътрудници е направено от принц Уилям.





Принцесата на Уелс се извини за редактирането на фамилна фотография, която беше споделена онлайн и изпратена до медиите на Деня на майката.

В обява, подписана персонално с C за Катрин, тя сподели: „ Както доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактиране. Исках да изразя своите извинения за объркването, което фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден, аргументи. Надявам се, че всички празнуващи са имали доста благополучен ден на майката. ° С. "

Снимката на Кейт и нейните деца, за която дворецът сподели, че е направена от принца на Уелс в Уиндзор по-рано тази седмица, беше оповестена за отбелязване на Деня на майката.

Снимката демонстрира Кейт, седнала на стол с ръце към принцеса Шарлот и принц Луи, които са от двете й страни, а принц Джордж стои откъм гърба, до момента в който и четиримата се усмихват на камерата.

Снимката беше споделена с медиите в неделя, само че по-късно същия ден беше оттеглена от интернационалните организации за фотоси.

Източник от двореца добави: „ Принцесата показа изказване в обществените медии. Това беше аматьорска фамилна фотография, направена от принца на Уелс.

„ Техни кралски височества желаеха да предложат неофициална фотография на фамилията дружно за Деня на майката. Принцесата направи дребни корекции, както показа в изказването си в обществените медии.

„ Семейство Уелс прекара дружно Деня на майката и прекара един прелестен ден. “

Снощи Getty Images, AFP, Reuters и Associated Press отдръпнаха изображението, откакто показаха угриженост. Тази заран Прес асосиейшън също изтегли фотографията

Няколко казуса бяха разпознати от Mail Online.

1. Ръката на Шарлот - Празно място, където се чака да се появи ръкав

2. Ципът на Кейт - горната й част е по-вляво, в сравнение с би трябвало

3. Косата на Шарлот - Завършва внезапно на дясното рамо

4. Полата на Шарлот - ъгълът наподобява извънредно прав

5. Коляното на Шарлот - Дясното коляно наподобява измито по ръба

6. Джемперът на Луис - Шарката наподобява раздрана на дясната ръка

7. Дясната ръка на Луис - размазан десен палец против панталон

8. Нестабилна издаденост (отгоре) – Ръбът на камъка наподобява килнат

9. Нестабилна издаденост (отдолу) – Ръбът на камъка наподобява килнат

10. Нестабилна стъпка - Ръбът на стъпката против стената е нарушен

11. Лявата ръка на Луис - дребният пръст наподобява свършва рано

12. Дясната ръка на Джордж - Ръбът на джъмпера наподобява неестествен

13. Дясната ръка на Кейт - замъглена ръка, само че джъмпера не е мъгляв

14. Косата на Кейт - замъглено вдясно, само че джъмпера не е замъглено

15. Косата на Шарлот - дясната част на косата се спуска неестествено

16. Ръкавът на Джордж - Странни линии, появяващи се на джъмпера

17. Размазан перваз на прозореца сред ръката на Джордж и Луис

Дворецът Кенсингтън отхвърли коментар.

Объркването към фотографията може да подхрани онлайн конспирациите за Кейт, които се въртят в интернет след нейната интервенция.

Снимката на принцесата е първата оповестена, откогато тя беше призната в Лондонската клиника, частната болница, където кралят се подложи на лекуване за увеличена простата, за планувана интервенция на 16 януари.

75-годишният Чарлз посети леглото на снаха си, откакто самият той беше признат на 26 януари, 11-ия ден от престоя на Кейт. Тя беше посетена и от брачна половинка си Уилям.

Кейт напусна болничното заведение на 29 януари, съвсем две седмици по-късно, и се върна в Adelaide Cottage в Уиндзор. Подробности за положението на принцесата не са разкрити, само че дворецът Кенсингтън по-рано сподели, че не е обвързвано с рак и че Кейт желае персоналната й здравна информация да остане поверителна. 42-годишната бъдеща кралица за финален път беше снимана обществено по време на коледна разходка в Сандрингам, Норфолк.

Очаква се Кейт да се върне към формалните отговорности едвам след Великден, а 41-годишният Уилям краткотрайно се отдръпна от кралската си роля, с цел да се заеме с грижите за нея и децата им. Той направи първите си обществени задължения след интервенцията й при започване на февруари.

По-рано този месец армията беше принудена да направи неуместен завой, откакто загатна, че Кейт ще участва на Trooping the Color на 8 юни. Билетите се продаваха за събитието, като Кейт се очакваше да участва в ролята си на полковник от ирландската армия, полка която тази година разпръсква цвета си.

Въпреки това се схваща, че армията не е потърсила утвърждение от двореца Кенсингтън, преди да разгласява страницата, а уебсайтът след това е обновен, с цел да отстрани препратката към нея.

Тази заран новинарската организация PA сподели, че ще изтегли изображението от своята услуга за фотоси. Говорител на националната осведомителна организация на Обединеното кралство сподели: „ Подобно на други новинарски организации, PA Media издаде доброжелателно през вчерашния ден изображението на принцесата на Уелс и нейните деца, предоставено от двореца Кенсингтън.

„ Станахме загрижени за изображението и изнесохме отчет за него нощес и изяснихме, че търсим незабавно обяснение по отношение на изображението от двореца Кенсингтън. При неналичието на това обяснение, ние убиваме изображението от нашата фотография обслужване. "

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР