Бях конструкторът на Обединени патриоти. Бях този, който номинира Каракачанов

...
Бях конструкторът на Обединени патриоти. Бях този, който номинира Каракачанов
Коментари Харесай

Волен Сидеров с прогноза кои партии ще са в следващия парламент

Бях конструкторът на Обединени патриоти. Бях този, който номинира Каракачанов за президент през 2016 година За пръв път от 20 или 30 години Движение за права и свободи бе изместена на тогавашните президентски избори. Затова започнах да подлагам на критика политиката на патриотите. Хората чакаха от нас други неща – да поощрим промишлеността, земеделието, да увеличим приходите, да внесем национално самочувствие. Това не се случи Това съобщи водачът на Атака в ефира на бТВ.

"МО стана организация за недвижими парцели. Затварят се печеливши бизнеси. Не беше това концепцията, трябваше да се превърнем в една почтена европейска страна. Трябваше да постановяваме политика на ГЕРБ. ГЕРБ са хлъзгави и в случай че не им се наложи малко по-твърдо, няма по какъв начин да стане. Ръководството на ГЕРБ и Борисов нарушиха салдото. Ако не бях основал тази 4-странна конструкция с кого щеше да ръководи Борисов, с кого? ", запита той.

"Оформя се идващото ръководство да е "Има подобен народ " на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в и ГЕРБ, тъй като няма ГЕРБ да играе намерено с Движение за права и свободи. Атака също ще влезе ", добави той.

По думите му през последните закони са признати единствено лобистки закони. Такъв образец е и договорката за изтребителите Ф16. Разпродават се парцели на МО, тъй като е скъпо да се поддържат, а се дадоха 3 милиарда за рисунки. Тогава ми се сподели, че американците го желаят и с мечка орехи не се яде, съобщи още водачът на Атака.

На въпрос дали има разговор с премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Сидеров разяснява, че от дълго време не. "От много време се чудя дали да не изляза на автостоп някъде и да спра джипката, и да му кажа нещата, които желая да му кажа. Но и той може да ме откри. Аз си заставам статично, може да ми се обади ", разяснява Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР