Бягството от цивилизацията изглежда се е харесало на волейболния шампион

...
Бягството от цивилизацията изглежда се е харесало на волейболния шампион
Коментари Харесай

Владо Николов иска да се връща във „Фермата“

Бягството от цивилизацията наподобява се е харесало на волейболния първенец Владо Николов и той е изявил предпочитание да се върне за няколко дни във „ Фермата “, издадоха хора от екипа на шоуто по бТВ.

Николов излезе от риалитито по своя самодейност, откакто би на двубой селския ерген Яни. В последна сметка той му подари мястото си в паметното риалити и изясни, че фамилията му и волейболният „ Левски “ имат потребност от него, до момента в който той се забавлява. Оказа се обаче, че изолираният живот му е паснал идеално и в този момент първенецът обмисля по какъв начин да стане отново фермер за няколко дни.

Владо беше толкоз запленен от селските действия и градежа на фермерските постройки, че призна, че се чуди какво е правил цялостен живот с една топка. „ Ценното е когато правиш нещо с ръцете си “, откри щастието първенецът до момента в който дълбаеше дървени паници. След това откри, че в риненето на тор няма нищо срамно, а една от най-големите му борби се оказа тази с кравата Васка. След упорити старания обаче Николов се научи да я дои съвършено и даже изясни, че животните усещат, че е джентълмен и за това са спокойни в ръцете му.

Въпреки че от месец е отвън предаването, останалите фермери постоянно въздишат по някогашния капитан на волейболните национали, който влезе в лидерската си роля и във фермата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР