Бягството на опасните престъпници Радослав Колев и Владимир Стефанов от

...
Бягството на опасните престъпници Радослав Колев и Владимир Стефанов от
Коментари Харесай

Да се смееш или да плачеш: И граф Монте Кристо избяга от затвора

Бягството на рисковите нарушители Радослав Колев и Владимир Стефанов от строго охранявания Централен софийски затвор роди куп смехотворни политически реакции в средите на ръководещите, коя от коя по-абсурдни.

Призът обаче изрично е за председателя на правната комисия Данаил Кирилов от ГЕРБ.

" Случаи на бягство от пандиза постоянно е имало, като се стартира от времето на граф Монте Кристо ", сподели той в коментар на случилото се.

Видният правист в действителност би трябвало да знае, че граф Монте Кристо не е историческа персона, а живописен образ от едноименния разказ на Александър Дюма.

Това обаче не попречи на водача на парламентарната му група Цветан Цветанов да го поддържа в посоката на разсъжденията му.

" Аз мисля, че историческият обзор, който направи сътрудника Кирилов, демонстрира, че през годините и освен у нас е имало такива случаи ", сподели вторият човек в ГЕРБ.

Дори и да се абстрахираме от чисто комичния подробност със смелата чистачка, преследваща рисковите рецидивисти с метла в ръка, то думите на вътрешният министър Валентин Радев, че още от предходната година имало информация, че се готви бягство, са си подготвени за сюжет на неуместен филм.

" Взехме нужните ограничения, информацията беше предадена на правосъдното министерство, само че се случи по този начин, че в този момент той в този момент е отвън пандиза ", сподели той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР