Бягство от затвора, ама наистина. Популярният сериал се възроди в

...
Бягство от затвора, ама наистина. Популярният сериал се възроди в
Коментари Харесай

Чистачката Христина от затвора се превърна в народен герой, бягството взриви Фейсбук

Бягство от пандиза, но в действителност. Популярният сериал се възроди в обществените мрежи след случая, откакто двамата нарушители Владимир Пелов и Радослав Колев се измъкнаха измежду бял ден през парадния вход от Централния софийски затвор.

Явно за огромна част от хората казусът е колкото драматичен, толкоз и смешен, и обществените мрежи бяха залети от любопитни колажи по тематиката. Неадекватните раекции на Министерство на вътрешните работи и правосъдното министерство в допълнение предизвикаха интензивността на потребителите, които питат има ли страна България или не.



И централно място заеха афишите на сериала " Бягство от пандиза ", само че на мястото на вечнобягащите (във филма) артисти Уентуърт Милър и Доминик Пърсел бяха сложени лицата на двамата родни рецидивисти.



Разбира се уместно внимание бе отредено и на храбрата чистачка Христина, която се оказа, че единствена се е пробвала да спре бегълците. Потребител във Facebook даже показа своята " извънредна фотография " на случилото се, добавя Канал 3, представени от Блиц.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР