Бушон, цирк, цинизъм - с такива думи опонентите на ГЕРБ

...
Бушон, цирк, цинизъм - с такива думи опонентите на ГЕРБ
Коментари Харесай

Циничен Борисов си намери бушон в Пловдив

" Бушон ", " цирк ", " цинизъм " - с такива думи съперниците на ГЕРБ посрещнаха настояването на Бойко Борисов личния му кмет в Пловдив да подаде предварително оставка. Лидерът на партията изяви желанието си през вчерашния ден, като по този начин се разграничи от проблемите с ръководството на града, въпреки властта да се упражнява освен от Здравко Димитров, само че и от съветниците на ГЕРБ. 

Политическа партия - Пловдив определи протичащото се като " безпорядък, който партията основава в цялата страна към този момент 13 години и от който ГЕРБ има политическа полза ". И още: " Кметът Здравко Димитров е следващият бушон, който партията на Борисов употребява, с цел да прикрие безобразията, които ГЕРБ прави освен в Пловдив, а и в цялата страна, с едни и същи принадлежности – зависещ кмет, който извършва заповеди, с който си измиват ръцете. Този модел на ръководство към този момент стана освен явен, а и скучен на жителите. Пловдив няма потребност от такова ръководство. Пловдив има потребност от кмет, който слуша пловдивчани, а не жителя от Банкя ".

В реакцията на локалната Българска социалистическа партия пък се споделя: " Прехвърлянето на виновността единствено към кмета Здравко Димитров, който постоянно е бил част от ГЕРБ и като подобен е бил и депутат, както и регионален шеф, е двуличие и на ниска цена PR от страна на Бойко Борисов и Иван Тотев, който ръководи общинските съветници от ГЕРБ в Пловдив, които бурно ръкопляскаха на своя водач по отношение на оставката на техния кмет. Вчерашната PR акция е опит ГЕРБ да се покаже с чисто лице, а в това време виновността да поеме човек, за който да кажат, че не е част от тях. А това е откровена неистина. Това са следващите медийни изяви в гр. Пловдив на Бойко Борисов, които целят прикриване на същинските обстоятелства, както беше с пробива под „ Водната плата “, с фиаското с „ Международен Панаир “ АД, а в този момент и с двата стадиона. ГЕРБ, включително и кметът Здравко Димитров, и на национално, и на локално равнище би трябвало да си понесат отговорността за това, че към този момент 10 години не могат да завършат стадионите. Това е част от следващите провали в локалната политика на ГЕРБ. Примерите в тази тенденция са доста: зоологическата градина, басейн „ Младост “, редица инфраструктурни обекти и арогантният опит за застрояване на 81 дка. край Гребната база, като някои от тях даже са завещание от отрицателното ръководство на Иван Тотев! ".

Остро изказване пристигна и от Йордан Иванов от Демократична България: " Поведението на Бойко Борисов е същинска засегнатост за всеки един пловдивчанин. В това число и за тези, които поддържаха претендента на ГЕРБ преди съвсем 4 години. Непостроени игрища, разграбен Пловдивски панаир, провален транспортен план, неработеща зоологическа градина, унищожени зелени площи, презастрояване, неточен градски превоз, липса на каквато и да е визия за ръководството на Пловдив. До това ни докара 12-годишното ръководство на ГЕРБ в града. И ето това към този момент е същинско самопризнание за тежкия им неуспех в ръководството на Пловдив. Действията на Бойко Борисов  не са нищо повече от прям цинизъм и опит да избяга от политическа отговорност на личния си кмет. Борисов желае оставката на Здравко Димитров поради неща, които самият той го принуди да извърши в града ни. И всичко това с една единствена цел – да избави личната си кожа и да продължи разграбването на бюджета на града ни след идните локални избори. Колко пъти ръководителят на ГЕРБ ще се изгаври с пловдивчани? Веднъж избяга от отговорност и отряза главата на Иван Тотев, след което персонално издигна Димитров. Сегашният кмет на Пловдив няма да подаде своята оставка, тъй като и той се е вкопчил във властта, както Борисов се е прегърнал с Гешев и Движение за права и свободи ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР