Бус е блъснал Емили Йорданова, която стана известна с рисковото

...
Бус е блъснал Емили Йорданова, която стана известна с рисковото
Коментари Харесай

Бус блъсна тротинеткаджийката Емили

Бус е блъснал Емили Йорданова, която стана известна с рисковото си каране на тротинетка, заяви NOVA.

Шофьорът, предизвикал случая, е избягал. Емили е в „ Пирогов ” с охлузвания.

Името на трасджендър момичето нашумя през последните месеци, откакто бе снимана от водачи да кара тротинетка с над 120 км/ч. на автомагистрала. Тогава тя изясни, че съблюдава всички правила на придвижване и желае смяна на законодателството, с цел да може у нас електрическите тротинетки да имат право да карат с висока скорост. По-късно в лайф във Facebook тя призна, че има ТЕЛК поради психически проблеми.

Неотдавна Емили Йорданова катастрофира на столичното Околовръстно шосе, по което тя се е движила със 100 км/ч. По думите й това й е първия случай с тротинетката. Във въпросния ден в София е имало стихия и е валял пороен дъжд, споделя Емили. " Поради изобилния дъжд, гумите сервираха, кормилото се обърна внезапно наляво, по-късно пробвах да запазя баланс, само че не съумях, защото асфалта беше доста влажен, имаше пороен дъжд и мощен вятър!!!, показа тогава тя в своята обява.

 В последна сметка Емили и нейният сътрудник Тихомир оповестиха, че ще продадат тротинетката, с цел да си купят мощен мотор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР