Бурно начало на Външната комисия. ИТН и ПП кръстосаха шпаги

...
Бурно начало на Външната комисия. ИТН и ПП кръстосаха шпаги
Коментари Харесай

Бурно начало на дебата за македонското вето във Външната комисия към НС

Бурно начало на Външната комисия. Има Такъв Народ и Политическа партия " кръстосаха шпаги " за новата коалиция. В дневния ред е чуване на първия ни посланик Теодора Генчовска за договарянията с РСМ.

Тошко Йорданов не видя смисъл в чуването. Атанас Михнев от Политическа партия нападна новата коалиция. Йорданов възропта против това и го упрекна в безочливо държание. Георги Михайлов от Българска социалистическа партия се опита да укроти пристрастеностите, връщайки се към тематиката. За рационален и спокоен спор настоя и Екатерина Захариева от ГЕРБ.

От Възраждане желаеха отсрочване на съвещанието, тъй като Народното събрание бил банкрутирал. От партията настояха да не се слага каруцата пред коня. Ние от тук без решение не трябва да излизаме, сподели Даниел Митов. Ангел Георгиев от Възраждане заподозря външен напън да се вземе решение за участието на РСМ в Европейски Съюз.

От левицата не желаят да се бърза с решение. За къде бързаме ние?, недоумява Георги Михайлов. Бързаме да се поклоним на някаква сцена, посочи той. Тошко Йорданов изиска да се видят националните предатели.

От Политическа партия предложиха с минута безмълвие пред портретите на великите персони в залата на съвещанието да се осмисли дневния ред
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР