Бургазлията Тодор Николов Стаматов, на 57 години, току-що бе конвоиран

...
Бургазлията Тодор Николов Стаматов, на 57 години, току-що бе конвоиран
Коментари Харесай

Това е свирепият Тодор Стаматов, спипан с...

Бургазлията Тодор Николов Стаматов, на 57 години, преди малко бе конвоиран до правосъдната зала в Окръжния съд в Бургас, където след минути ще се гледа мярката му за неотклонение, предава Флагман.бг.

Стаматов бе задържан с рекордно количество марихуана поради притежанието на 90 кг . Ченгета са разкрили цяла платнация в фамилната му равнища сред село Бата и Страцин, а по-късно атакували дома му, където са намерили още мархиуана.

В досъдебното произвеждане той е направил признания, показал е, че е употребявал леката дрога, с цел да извлича лечебните й свойства и прави особено масло, което лекува разнообразни онкологични болести. Тодор, който е пенсиониран моряк, даже самичък посочил на проверяващите инсталацията си и къде държи марихуаната.



Според прокуратурата той е държал сходно количество за разпространяване. Заради това Оперативна програма Бургас ще упорства за налагане на непрекъсната мярка "задържане под стража ", а отбраната ще пледира за по-леко наказване. Тодор е с чисто престъпно минало, в никакъв случай до момента не е имал проблеми с органите на реда, имал е единствено няколко фиша за нарушавания на ЗДвП.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР