Ако попаднеш в безнадеждна ситуация, не бъди глупак, излез през

...
Ако попаднеш в безнадеждна ситуация, не бъди глупак, излез през
Коментари Харесай

Калина Андролова: Ако попаднеш в безнадеждна ситуация, не бъди глупак, излез през входа!

„ Ако попаднеш в безнадеждна обстановка, не бъди простак, излез през входа! Заявлението на Слави, че няма да поддържа кабинет с първия и втория мандат е обяснимо. Ако поддържа такова ръководство, ще повтори сюжета от кабинета „ Петков “ и може на идващите избори да загуби наличие в Народното събрание. “ Това написа във фейсбук политическия анализатор Калина Андролова.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

Заявлението на Слави, че няма да поддържа кабинет с първия и втория мандат е обяснимо. Ако поддържа такова ръководство, ще повтори сюжета от кабинета „ Петков “ и може на идващите избори да загуби наличие в Народното събрание, макар че Има Такъв Народ е партия, която бива подбутвана за задачите на парламентарните комбинации.

Това, което от известно време се случва в българската политика и основава към този момент някакъв тренд, е безусловно недопустимо. Първата политическа мощ да поддържа втората политическа мощ, или да вземем за пример да поддържа шестата политическа мощ, с цел да се сформира държавно управление на безотговорността и нескрития обир на частни играчи.

Доц. Наталия Киселова: Ако Народното събрание не успее да избере ръководител, няма разформироване, а отиване на нови избори 20.06.24 08:45 Калина Андролова: Ако попаднеш в безнадеждна обстановка, не бъди простак, излез през входа! 20.06.24 08:31 Дарин Георгиев: От „ Величие “ ще останем непрекъснати в нашата позиция и няма да подкрепим претендента на ГЕРБ 20.06.24 08:18 Масово размножаване на фитопланктон направи Черно море зелено 20.06.24 08:05 Интензивен трафик на границите с Румъния и Гърция 20.06.24 07:47

Всичко това трасира пътя на Радев като партиен водач, който на фона на нелепостите, които непрестанно се правят, стартира да наподобява като устойчива големина. А всички ние към този момент видяхме какъв брой коства ръководството на Радев – непросветеност, куфари с кеш, антиселекция, лицемерие, плячкосване на страната. Нищо друго. ГЕРБ смятат ръководството с Движение за права и свободи за токсично и плануват, че това ще им нанесе вреди.

В същото време Движение за права и свободи са незаобиколим фактор с основна инфилтрация в институционалната и социална тъкан. Нито едно предопределение не може да се случи без Движение за права и свободи. Самите ПП/ДБ имаха стратегическа преднина във връзка с Движение за права и свободи, която с лекост профукаха. Оказаха се извънредно непродуктивни части, тъй като вместо тактиката „ разделяй и владей “, започнаха противоположното – „ заплашвай и консолидирай “.

Реално точно ТЕ способстваха освен това с цената на лични вреди за укрепването на Движение за права и свободи. Помня, че ГЕРБ им беше най-големият зложелател на пепетата. Ако не бяха най-тъпите части на света, страната нямаше да стигне дотук, те нямаше да изгубят толкоз доста, нямаше да има безпорядък, щяха да понамалят кражбите за сметка на придвижването нагоре. А те пуснаха вълците в кошарата и отново не престават да не схващат какво тъкмо са създали.

Има един лаф, в случай че попаднеш в безнадеждна обстановка, не бъди простак, излез през входа! Та и пепетата по този начин, инатът ги затрива, напряко ги изтрива. Но наливат още и още дебелоглав. Нищо градивно, просто обикновен дебелоглав, досадно самочувствие, липса на обич към родината.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР