Бургазлия сложи в малкия си джоб всички участници на тазгодишното

...
Бургазлия сложи в малкия си джоб всички участници на тазгодишното
Коментари Харесай

Бургазлия събра погледите на ретро парада с уникален Мерцедес от 1928-а

Бургазлия постави в дребния си джоб всички участници на тазгодишното ревю на ретро коли пред Пантеона в Морската градина. Станчо Желев е горделив притежател на най-хубавата имитация на Мерцедес Газела по Черноморието. Автомобилът е създаден през 1928 година, само че през днешния ден всеки се обръща след впечатляващия тип на колата.

След реставрацията немският звяр е като от приказките. Достоен е да вози британската кралица или някоя младоженка в най-хубавия й ден, написа " Флагман ".

„ Поддръжката му е не е чак толкоз скъпа, даже е в пъти по-евтина от на днешните съвременни коли. Карбураторът е като на Жигулите – железен и обикновен, и Слава Богу към момента не се е развалял”, похвали се Станчо.

Той разкри още, че има колата от 6 години. Получил я като подарък от негов прочут, на който направил услуга.

„ Носи ми неповторими страсти, хората се радват доста, когато минаваме по улиците. Реставрирах автомобил на мой другар, а той ми се отблагодари като ми подари Мерцедеса. Ремонтирах го и сами виждате резултата”, сподели още Станчо, който не скри, че мечтае да обогати сбирката си от ретро коли.





Припомняме, че през днешния ден се организира 11-тото ревю на ретро возила. В момента пред Пантеона е цялостно с автомобилни бижута, които в 15:00 часа ще създадат дефиле по алеите на Морската градина, което ще финишира пред 5-звездния Гран хотел и СПА Приморец, който за поредна година е общителен хазаин на участниците в парада.



































Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР