Бургазлия, който се представя като Атанас Петров твърди, че е

...
Бургазлия, който се представя като Атанас Петров твърди, че е
Коментари Харесай

Мъж се оплака от жрица на любовта, тя го заплаши

Бургазлия, който се показва като Атанас Петров твърди, че е излъган от компаньонка. По думите му той е бил застрашен с кряскане на полиция.

Ето и описа му:

" Искам да подам сигнал за машинация в която самичък се забърках. Днес взех решение да се възползвам от услугите на компаньонка, с което доста сглупих. Избрах си една публикация от adamieva.info с номер 0885 7.3 6.2. Уговорихме се по телефона за всичко в детайли - цена 100 лева за половин час, в която цена влизат и екстри за които се уточнихме.

Девойката ми даде адрес жк.Лазур,бл.113. Пристигнах на място и още веднъж изговорихме цената на услугите,който бяхме коментирали по телефона, както и времето-половин час. Платих 100 лева, след което стартира огромната измама-девойката стартира да нервничи, изясни ми, че съм си платил за общоприета услуга единствено...

Попитах я " Нали общоприетата услуга за половин час при теб е 70лв??? Разбрахме се с спомагателни екстри за 100?!? Разговорите ми се записват и мога да ти пусна записа от нашия диалог! "

Отговори ми, че не я интересува записа, заплаши ме, че ще извика полиция и така нататък

Казах и ОК,до като не сме почнали върни ми парите - не желая никакви услуги от теб. Отказа да върне 100-те лева и аз си потеглих чувствайки се излъган.

В следствие влязох в adamieva.info и установявах,че има повече от 10 разгласи с този номер. Същото момиче дава отговор и на 0885 8.8 1.7.Пиша Ви с молба да помогнете да спрем тази машинация с цел да няма и други жертви като мен! ", предава Флагман.бг.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР