Бургазлия, който живее в чужбина, останал изумен, че не му

...
Бургазлия, който живее в чужбина, останал изумен, че не му
Коментари Харесай

Защо не допускат кучета в градския транспорт на Бургас?

Бургазлия, който живее в чужбина, останал учуден, че не му разрешили да се вози с кучето си

Защо в публичния транспортьор " Бургасбус " не позволяват кучета от дребни породи и нужно ли е това да се промени? Тези въпроси изпрати до публицистичната ни поща Иван Иванов, който ни писа за рубриката " "

" Здравейте, през днешния ден в Бургас употребих градски превоз на Бургасбус със брачната половинка ми и нашият домакински любим Малък Йоркшир който стоеше в скута на жена ми, пристигна дамата с цел да си платя билечетата и ми направи забележка че кучето е в градския превоз и било допустимо да бъде в рейса вероятно в клетка! Аз онемях споделих госпожо това не е аероплан а градски превоз? " Това са наредбите на " Бургасбус ", не е моя измислица " беше отговорът и се обърна.

Реших да ви пиша този гланц тъй като не е редно огромен град в европейска страна да има такава наредба! Хората в рейса към нас бяха възмутени от наредбата бяхме позволени въпреки всичко да продължим, само че в случай че трябваше да слезем от рейса щях сигурно да заведа дело против Бургасбус!

Дори нямаше и табелка неразрешено за кучета! Живея в чужбина от 15 години и за първи път ми се случва такова нещо! Моля община Бургас да обърне внимание по отношение на тази наредба на Бургасбус в случай че има претенцията за туристически град и не желае да остави неприятни усещания и проблеми на турстите които го посещават! С почитание Иван Иванов "

Какво е вашето мнение по тематиката?
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР