Бургаският сайт Флагман се впусна в приключението да издири най-популярните

...
Бургаският сайт Флагман се впусна в приключението да издири най-популярните
Коментари Харесай

Звездните абитуриенти от набор`99 в Бургаско: щерката на Митьо Очите, синът на Йордан Динев и истинската Мис България

Бургаският уебсайт Флагман се впусна в приключението да намери най-популярните 12-класници от набор `99, които тази година ще бъдат звездите на абитуриентския бал. Представяме ви едни от най-известните във випуска, които през годините са съумели да си основат добро име на любимци.

Част от имена, които ще срещнете в публикацията са на младежи от елитни гимназии в Бургас, които са станали известни, тъй като имат достижения в разнообразни научни сфери, спорта, музиката и рисуването. Такива, които са слезли безусловно от аления килим, тъй като са прелестни миски с корони, и такива, които са чеда на едни от най-известните предприемачи.

След обширно изследване на звездния хоризонт на набор `99 няма по какъв начин да не разпознаваем по-малката щерка на несебърския необут Митьо Очите – Ивелина Желязкова, която след броени дни ще получи своята тапия от СУ „ Любен Каравелов” в Несебър.

До нея се подрежда наследникът на най-известната по морето фамилия Диневи – Иван Динев. Младежът бе ученик на ПГАЕ „ Гео Милев”, само че след това реши да смени гимназията. Въпреки това обаче тази година бароновият наследник ще бъде една от звездите на бала на набор `99.

Безспорно измежду любимците из ученическите випуски и мъжките сърца са хубавицата Йовита Георгиева, която бе на косъм от короната на „ Мис България”, неповторимата моделка Павлина Дичева, която стана известна и с присъединяване си в паметния сериал „ Под прикритие”, както и кралицата на Созопол – Габриела Панайотова.

Ето кои са звездите на набор 99:



Йовита Георгиева е ученичка от 12 клас на ПГТ „ Проф. Д-р Асен Златаров “ в Бургас. Тя бе първа подгласничка в състезанието " Мис България 2017 ". Бургаската хубавица бе посочена за същинския победител, откакто голям брой консуматори на обществените мрежи показаха отрицателни мнения по отношение на коронясаната Тамара Георгиева. Безспорно Йовита е едно от най-разпознаваемите лица измежду 12-класниците в ТОХ-a.



Иван Динев - наследникът на фамилия Диневи. Синът на Йордан Динев бе ученик на Английската гимназия в Бургас, след което се реалокира в друго образователно заведение. На тазгодишните балове несъмнено дребният Динев ще бъде една от звездите на събитието. Очакваме с неспокойствие да разберем с какво автомобилно знамение ще се появи наследникът на Диневи, едно е ясно - по регистрационния номер ще го познаете.



Станислава Василева - сладкопойната птичка на ПГНЕ " Гьоте ". Девойката глас, която безусловно покори журито на Х фактор в края на предходната година. Станислава извърши ария на Адел, с която съумя да си завоюва безчет почитатели и да бъде един от любимците освен в музикалното шоу, само че и измежду наборите си. Тя е един от музикалните гении на Бургас, с които се гордеем.



Иван Стоянов . Той не е нито богаташки наследник, нито е модел или пък гларус. Той е Иван, Иван от ППМГ " Акад. Никола Обрешков ". Известен е с това, че е друг и в това време постоянно съумява да откри своето място под слънцето. Флагман.бг напомня, че точно Иван Стоянов, дружно с две свои приятелки, разруши стандарта за абитуриентски бал в Слънчака и реши да влага парите за празничната нощ в странствуване из Стария континент. Ученикът мечтае да продължи образованието си в Германия. Очаква там да откри страсти и да му се случат неща, които ги има единствено във филмите.



Габриела Панайотова - хубавицата, която завоюва купата " Мис Созопол ". Габриела е едно от най-хубавите девойки в Търговската гимназия в Бургас. Миската ще бъде една от звездите на абитуриентските балове на набор `99.



Ивелина Желязкова , по-малката щерка на несебърския необут Димитър Желязков, по прочут като Митьо Очите. Малката дъщеря на предприемача тази година ще бъде измежду зрелостниците, които ще завършат образованието си в СУ " Любен Каравелов " в Несебър. Няма спор, че хубавицата е може би най-известната персона в своя випуск.

 Снимка на Dimitar Jeliazkov.
Димитър Желязков гордо театралничи с щерка си на изпращането й

Накъде обаче ще я води вятърът и къде ще продължи висшето обучение, можем единствено да гадеем.



Светослав Томов е 12-класник от Търговската гимназия в Бургас. Той е волейболната горделивост на школото. Известен е в спортното занятие като либеро на младежкия волейболен тим на " Лукойл Нефтохимик ". Светослав е измежду най-големите звезди по учебните коридори. Може да бъде видян отдалеко, защото е висок близо 2 метра, а едвам на 18 години.



Роксана Радева - една от хубавиците със сини очи на Търговската гимназия. 18-годишната абитуриентка мечтае да обиколи света. В момента се образова за стюардеса, а откакто минат матурите се е заканила за залегне крепко над учебниците и да следва право в Софийския университет. Роксана е измежду атрактивните девойки на гимназията, които тази година ще блеснат на баловете във връзка завършването на междинното си обучение.



Павлина Дичева -ученичката от ПГТ „ Проф. Д-р Асен Златаров “ с най-дългите крайници. Павлина се занимава професионално с моделство към този момент 4 години. Била е пред обективите на едни от най-хубавите фотографи в страната. Нейната блестяща звезда я вкарва даже във кино лентата " Под прикритие ". Макар и за малко актьорската й популярност се прочува из коридорите на школото. Павлина е може би най-известното момиче на ТОХ-а. С неспокойствие чакаме да забележим каква рокля е избрала за абитуриентския си бал, с която да закове погледите на всички, както нормално прави.



И като заговорихме за сексапил и съблазън, не може да пропуснем плейбоя на ППМГ " Акад. Никола Обрешков " Мартин Томов . Той е най-известният измежду женските сърца и характерен фитнес фанатик. Мартин обича бмв-та и ексцентричния метод на живот. Зад мускулите обаче се крие юноша с упоритости в мениджърството и бизнеса. Мечтае да продължи образованието и да се занимава с нещо, което му доставя наслаждение. Предстои да забележим по какъв начин бургаската батка ще взриви тазгодишните абитуриентски балове.



Константин Гаров - детето знамение на ППМГ " Акад. Никола Обрешков ". Името му е познато измежду всички вероятни математически надпревари. Носител е на безчет награди, с които е популяризирал елитната гимназия. Дори последният му орден е извоюван единствено преди броени дни на 35-тата Балканска олимпиада по математика в Сърбия. ППМГ и Бургас се гордее с такива 12-класници! Пожелаваме още доста медали и триумфи на Константин.



Велин Георгиев. Той е геният на учебното заведение.Велин рисува звезди от международната мода. Възможностите му са без граници, даже австралийски марки са показали интерес към нашето момче. Портретите му красят стените на най-известните персони, измежду тях са американската реалити икона Кайли Дженър и доста други български имена. Велин е един от зрелостниците на Търговската гимназия, който към този момент е сбъднал фантазиите си.

Елена Вучкова или Хубавата Елена, както я дефинират съучениците й от Търговската гимназия. 12-класничката стана известна освен в учебно заведение, а и в медиите с меденруднишкия си манталитет. Бургазлийката за малко не посрещна бала си на топло, откакто се стигна до сборичкване с друго момиче, поради засечка с коли. Въпреки това Елена остава една от звездите на набор `99. Пожелаваме й триумф на матурите и малко по-смирен характер.



Владислав Диков - прочут като огненото момче на ППМГ " Акад. Никола Обрешков ". Той е 12-класникът, който може да си играе със стихията без никакъв проблем. Практикува въртенето на огън най-вече по плажа през лятото, само че в действителност същинските му занимания са танците и компютърните игри. По коридорите на математическата гимназия няма човек, който да не знае кой е Владислав. Гений, който желае да учи право, откакто приключи елитната гимназия. Въпреки че желанието му ще изисква много безсънни нощи подготовка за тежки изпити, той мечтае да преживее последното си лято като тийнеджър незабравимо. Пожелаваме огнен триумф на Владислав! Очакваме да покаже стихийните си умения и по време на абитуриентските балове.



Стоян Илчев - мощната страна на ПГНЕ " Гьоте ". 12-класникът е измежду известните спортни звезди в региона на бокса. Носител е на голям брой трофеи, извоювани с доста труд и неизменност на кръга. Стоян е един от най-големите спортни гении на набор `99.

Това са единствено част от атрактивните тинейджъри, които тази година приключват междинното си обучение в Бургас. Сред набор `99 има още десетки възпитаници, които ще бъдат измежду звездите на аления килим по време на абитуриентските балове. Извиняваме се, в случай че сме пропуснали някоя феймъс персона!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР