Бургаският районен съдия Николай Гемеджиев остави без уважение искането на

...
Бургаският районен съдия Николай Гемеджиев остави без уважение искането на
Коментари Харесай

Изненада! Пуснаха на свобода Диян Боксьора, причината е...

Бургаският областен арбитър Николай Гемеджиев остави без почитание настояването на прокуратурата за непрекъснат арест на Диян Гайтанов, по прякор Боксьора. Магистратът категорично акцентира, че това е първият отвод в неговата кариера след искане за арест на държавното обвиняване, оповестява Флагман бг.

Съдия Гемеджиев стимулира решението си със сериозна недостатъчност на доказателствения материал по случая.

Декларацията, която сякаш Боксьора принудил Борислав Стоилков да подпише, внезапно се появявала по делото от нищото.

" Не е разпитан нотариусът по случая. Тази декларация се появява от нищото. Самият Стоилков въобще не споделя, че е обичай, с цел да подпише. Неговите думи са, че декларацията му е показана от нотариуса, само че на никое място не се приказва, че бил заставен да го направи. Вероятността да се укрие също не е потвърдена. Той няма наложени ограничавания да напуща Бургас или нещо сходно ", разгласи арбитър Гемеджиев.

Самият Диян Гайтанов разгласи, че му е изработен капан.

" Става въпрос за класическа машинация. Проблемът е, че аз съм Диян и нямам право да си диря своите пари. Трябваха ми оборотни, с цел да стартира нов бизнес. От Черноморец имат да ми дават 50 хиляди лева, само че по какъв начин да си ги взема?! ", попита Боксьора, който незабавно прегърна жена си след позитивния процес на събитията. Решението на Бургаския областен съд може да бъде обжалвано в тридневен период.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР