Бургаският отбор свали Хевър от трона при исторически мач тази

...
Бургаският отбор свали Хевър от трона при исторически мач тази
Коментари Харесай

Шампионът на България Нефтохимик 2010 стартира сезона с волейболен спектакъл в зала „Младост“


Бургаският тим смъкна Хевър от трона при исторически мач тази пролет

Действащият притежател на купата на България по волейбол за мъже ВК Нефтохимик 2010 няма да стопира с изненадите за всеотдайните си почитатели, безапелационни са от тима. На 7 октомври (сряда) от 18:30 ч. в зала „ Младост “ тимът още веднъж ще покаже класата си в мач с съперниците си от ВК Черно море. Варналии са потвърдили, че не са елементарен съперник, само че тимът на Нефтохимик 2010 е в отлична форма и се готви за мощен мач.

„ В сряда чакаме бургазлии в залата. Ние сме подготвени за победа и желаеме да дадем на почитателите едно ужасно спортно събитие каквото заслужават “, разясняват от тима.
 На финала през май спортната зала бе претъпкана, което способства за триумфа и неповторимата атмосфера на събитието
Час преди началото на меча в клубния дом на ВК Нефтохимик 2010, намиращ се в залата, ще отвори специфичен щанд за последователите на тима.

На формалното показване на първенците за идния сезон у нас и в Европа, което ще се организира на 11 октомври в сряда с мач с Черно море, в публиката ще полетят шалчета. Те ще бъдат подарък от любимците от игралното поле.

При самостоятелното си показване всеки от състезателите на Атанас Петров ще подпише шалче и ще го хвърли в публиката. Така щастливците ще имат скъп сувенир от своя обичан тим.

За настроението на почитателите ще се грижи добре познатият ви DJ Джорджи, който подгрява публиката на всеки домашен мач на първенците.

От него може да си купите подготвителни екипи на отбора – за възрастни и деца, шалчета, ароматизатори за МПС с клубната емблема в два цвята – бял и червен, както и картички за подписи с облика на всеки от волейболистите от сегашния състав.

ВХОДЪТ ЗА МАЧА Е СВОБОДЕН! 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР