Бургаският апелативен съд потвърди присъдата доживотен затвор за 35-годишния Тодор

...
Бургаският апелативен съд потвърди присъдата доживотен затвор за 35-годишния Тодор
Коментари Харесай

Доживотен затвор за сливенчанин, убил длъжник

Бургаският апелативен съд удостовери присъдата пожизнен затвор за 35-годишния Тодор Й., по прякор Дизела, от Сливен. За убийството на собствен дебитор и опитът за ликвидиране на татко му Дизела получи това тежко наказване първо от състав Окръжния съд в родния му град.

Дизела бил прочут измежду връстниците си от квартал “Сините камъни ” като скандалджия и всички знаели, че взема опиати и върви въоръжен с нож, написа вестник „ “.

На 2 юни 2020 година, час след среднощ, Тодор отишъл на посетители на 39-годишния Десислав в дома му на първия етаж в блок на улица “Гео Милев ”. Двамата не били другари, само че Десислав дължал пари на Дизела, по тази причина домакинът се съгласил на среднощната среща. Двамата обаче се скарали, гостът извадил нож и нападнал Десислав. 66-годишният татко чул виковете за помощ на сина и се втурнал да го избавя. Дизела наръгал и него в рамото и ръката, след това се обърнал и нанесъл още над 10 удара на Десислав и избягал.

Блокът, където станала касапницата, се намирал единствено на 100 метра от сливенската болница. Окървавените татко и наследник били признати незабавно в здравното заведение, само че поради тежките рани на Десислав, лекарите не съумели да спасят живота му.

На 28 май същата година, единствено 3 дни дни преди убийството, Тодор Дизел ранил с нож в гърдите и различен мъж в квартал “Дружба ”, само че тогава полицията не го задържала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР