Бургаските журналисти въстанаха срещу съдия от Окръжния съд. Те се

...
Бургаските журналисти въстанаха срещу съдия от Окръжния съд. Те се
Коментари Харесай

Бургаски журналисти излязоха на бунт, съдят ги за публикувано съобщение от съда

Бургаските публицисти въстанаха против арбитър от Окръжния съд. Те се събраха пред правосъдната палата, с цел да поддържат сътрудниците си от BurgasNews и BurgasInfo, оповестява другия бургаски уебсайт "Флагман.бг "
Лице от престъпните летописи заведе каузи на кг против локални медии и осъди две от тях, тъй като са цитирали известие от полицията, което предизвикало на Петър Низамов нравствен дискомфорт.
"ВСС, знаете ли по какъв начин правораздават в Бургас? “ „ Съдия Кунчев застана на страната на престъпността “, написа на някои от плакатите, които протестиращите публицисти подвигнаха.
„ Протестът е поради две решения от края на предходната седмица на един и същи арбитър. С тях две от районните медии са наказани, тъй като са предизвикали нравствен дискомфорт на станалия прочут като ловджия на мигранти Петър Низамов, като са го нарекли бияч. Публикациите са от преди повече от пет години и се базират на публични прессъобщения на полицията и прокуратурата. Става въпрос за побой над охранител в дискотека “, напомня репортерът Лора Стаматис.
„ Решението на арбитър Кунчев отваря вратите на всеки престъпно проявен да осъжда медии, което ще даде криле на хората от този контингент непрестанно да завеждат каузи. Като го освободиха от правосъдни такси, му дадоха право да съди медии на конвейер “, съобщи Боряна Тенчева пред Би Ти Ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР