Бургаската полицията разпитва полски туристи и спасители от Слънчев бряг

...
Бургаската полицията разпитва полски туристи и спасители от Слънчев бряг
Коментари Харесай

Спасители от плажа в Слънчев бряг: Не сме били туристи, поляците бяха пияни!

Бургаската полицията разпитва полски туристи и спасители от Слънчев бряг след конфликти на плажа.

По първични данни повода за спора е опит на туристи да влязат в морето при мъртво неспокойствие, когато къпането е неразрешено.

Инцидентът е станал в свободната зона пред прочут бар на централния плаж в Слънчев бряг.

Почиващи настояват, че спасителите са упражнили принуждение над поляците, до момента в който версията на спасителите е друга.

" Бях през вчерашния ден на прилежащия пост и видях, сътрудника 40 минути свири. Накрая отиде при полските туристи, бяха групичка от 4-5 индивида, и почна да бута спасителя. Червен беше флагът, дори не би трябвало да се влиза в морето, ние въпреки всичко ги пускаме и най-после ние сме отговорни. Имаше експанзия, само че от тяхна страна, само че до побой не се е стигало ", твърди пред БГНЕС спасителят Джошкун Кечев.

" Пристигнах на плажа малко след случая, с цел да видя дали някой има потребност от здравна помощ. От туристите никой нямаше потребност, само че се държаха извънредно нападателно. Според мен бяха пияни. Пострадал е само нашият избавител  - той беше с око цялостно с пясък, което почистихме и сега лекуваме ", добави лекарката на плажа Наталия Димитрова.

По обявата работи: Златко Желев
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР