Burgas24.bg виж галерията Окръжен съд - Пловдив гледа мярката за неотклонение

...
Burgas24.bg виж галерията
Окръжен съд - Пловдив гледа мярката за неотклонение
Коментари Харесай

Възлюбеният на Мегз сърцераздирателно: Срам ме е!

Burgas24.bg виж галерията Окръжен съд - Пловдив гледа мярката за неотклонение " задържане под стража " по отношение на предприемача Румен Рончев, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg . Прокуратурата през днешния ден показа нови доказателства по делото, а точно писмо от Миглена Каканашева - Мегз. " Освен за обич и още нещо се приказва и за друго. Засегнат е третият обвинен Петър Лесов, само че не става дума каква е ролята на Рончев в цялата скица ", съобщи по тематиката защитничката на Рончев Светлана Паскалева.

Защитата на арестувания сподели, че е отпаднала заплахата от укриване и осъществяване на ново закононарушение. В последните 28 дни е налице нова позиция от Рончев, а точно осъзнаване на стореното и вдишване на отговорност. Освен това коментираното писмо от Мегз до Рончев е освен знак на обич и поддръжка, само че разяснява и числа, компании и коли.

" Един влекач не стига ", се споделя да вземем за пример вътре във връзка с бизнеса на транспортния необут. Освен това Рончев бил с разрушен бизнес, както и с разрушен персонален живот. Заради това отбраната изиска по-лека мярка - гаранция. " Уважаеми съдии, аз Румен Рончев, поемам цялостна отговпеност за случилото се. Дълбоко скърбя. Няма да се прикривам, апелирам за по-лека мярка. Срам ме е! ", съобщи самият Рончев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР