Burgas24.bg виж галерията Гордея се като кмет, че има такива училища

...
Burgas24.bg виж галерията
Гордея се като кмет, че има такива училища
Коментари Харесай

Вижте новото спортно бижу на Търговската гимназия! Кметът: Гордея се, че има такива училища в Бургас

Burgas24.bg виж галерията Гордея се като кмет, че има такива учебни заведения в Бургас. Това съобщи Димитър Николов на откриването на новия физкултурен салон, цифровия кабинет и реконструираните пространства на Професионална комерсиална гимназия, предава кореспондент на Burgas24.bg. Както съобщихме, на церемонията участва и министърът на финансите Владислав Горанов.

" Бургаската Търговска гимназия е може би една от най-старите, които са открити в България. След като шефът на гимназията приготви един първокласен план, който ние внесохме в Оперативната стратегия, нямаше по какъв начин като локална власт да не подкрепим всички тези триумфи. Бургаската Търговска гимназия има толкоз доста първенци и първенци в разнообразни спортни дисциплини, и даже без подобаваща спортна база, сподели какъв брой е мощен духът и силата в това учебно заведение. Убеден съм, че след откриването на тази спортна база, с изключение на за ежедневните действия по физкултура, тук може да се домакинстват разнообразни състеания на градско и районно равнище. Благодаря на всички, които спомагаха да се построи тази база. На вас, деца, ви поисквам сполучливо да се учите, да се реализирате в живота. Пожелавам на всички преподаватели да държат летвата на шампионата в доста дисциплини. Умишлено в този план ние заложихме средства за модернизиране на материалната просветителна част. Има виртуална счетоводна къща, виртуален склад и това в допълнение ще помогне за повишението на този учебен артикул “, сподели градоначалникът на церемонията по откриването.

Ремонтните действия са изпълнени по плана на Община Бургас " Подобряване качеството на професионалното обучение посредством рационализация на просветителната инфраструктура в шест професионални гимназии в гр. Бургас “, който се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия " Региони в напредък " 2014-2020 година

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР