Burgas24.bg. В продължение на седмици дечицата заделят от джобните си

...
Burgas24.bg. В продължение на седмици дечицата заделят от джобните си
Коментари Харесай

Добрата новина: Малчугани от Несебър и Бургас помагат за изграждането на стационар за тежко пострадали животни

Burgas24.bg.
В продължение на седмици дечицата заделят от джобните си парички, с цел да поддържат самодейността за създаване на стационар за тежко ранени животни, за която първи съобщихме преди повече от две седмици. До момента са събрали над 70 лв., като акцията им продължава.

Дарението ще бъде връчено от началния преподавател Лили Христова по време на благотворителната галерия - базар "Бургас на четири лапички ", която ще се организира на 11-и и 12-и декември в изложба "Бургас " на улица "Абоба " 13в ж.к. "Лазур ".

Припомняме, че с 15% от събраните пари ще бъдат закупени животоспасяващи медикаменти, които ще бъдат предоставени безплатно на общинския подслон, а 15% от приходите ще отидат за закупуването на помощни материали за децата от Център за специфична просветителна поддръжка "Отец Паисий " в Бургас.

Останалите средства ще се употребяват за построяването на стационар за тежко потърпевшите ни животни. Той ще се намира в базата, която бе закупена от " Милосърдни сърца " благодарение на дарения.

"С моите второкласници желаеме да участваме, като дадем събраната от нас сума, без да купуваме нищо, защото децата не могат да дойдат. Прочетохме за базара и за две седмици, отделяйки от джобните, си децата събраха 72 лв.. До 11-и декември ще станат повече. Тази вечер на родителска среща срещнах цялостната поддръжка и на майките. Ще се радваме да приемете скромното ни подаяние. Мога да дава за базара няколко броя от двете ми поетични книги, първата е притежател на огромната литературна премия на община Бургас за 2017г. Зная, че малко хора четат лирика, само че може някой да си купи, поради идеята. Аз и децата желаеме да помогнем ", написа Лили Христова от Несебър.

Междувременно дечицата от 2-а група на ЦДГ "Златна рибка " - Бургас с началник Росица Кралева също ще подкрепят благородната самодейност, като се включат с арт работилничка, предлагаща сувенири и лакомства.

Поклон, деца! Вие сте горделивост за своите родители и учители!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР